Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NANİ TARAFTAR İLE KUCAKLAŞTI
NANİ TARAFTAR İLE KUCAKLAŞTI
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani'yi karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın eden sarı lacivertli taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.
6 Temmuz 2015, 01:16

 

Nani İstanbul'da... Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızını karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın eden sarı lacivertli taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani'yi karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın eden sarı lacivertli taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Portekizli yıldız futbolcu saat 23.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne özel bir uçakla geldi. Havalanın da sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle ve sevgisi ile karşılaşan Nani, Fenerbahçe atkısı ile poz verdi. Portekizli yıldızı havalimanında Fenerbahçe'nin İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo karşıladı. Taraftarların da çiçek verdiği Nani daha sonra güçlükle arabaya bindi ve havalimanından ayrıldı.



Yarın sabah sağlık kontrolünden geçirilecek olan Portekizli yıldız, daha sonra kendisini Fenerbahçeli yapacak olan sözleşmeyi imza atacak. Nani, imza töreni sonrası sarı lacivertli takımın kampına katılmak üzere Düzce Topuk Yaylası Tesislerine hareket edecek.

İŞTE NANİ'NİN İLK SÖZLERİ

"Gerçekten burada olmaktan çok mutluyum. Burada başarılı olarak kendimi göstermek istiyorum. Bu taraftarlar önünde futbolumu göstermek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.

'AİLE ARASINDA GİBİ'
Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Her zaman bildiğim bir takımdı. Hep yüksekleri hedeflemiştir. Alves ve Meireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla beraber olacağım. Kendimi aile arasında gibi hissideceğim. Gerçekten çok mutluyum. Umarım takım arkadaşlarımla da kısa sürede hızlı bir uyum yakalarız. Türkiye Ligi'nde ilk sıraları hedefleyen bir takım olan Fenerbahçe'de bu hedeflere hep birlikte ulaşmak istiyorum."

 FENERBAHÇE UÇAĞA BİNİŞİNİ BÖYLE DUYURDU

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi Instegram hesabında "Luis Nani'nin İstanbulyolculuğu başlıyor" denildi. 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR