Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAFA KESMEYE DEVAM EDECEĞİM
KAFA KESMEYE DEVAM EDECEĞİM
IŞİD infazcısı Muhammed Emwazi, İngiltere’ye döneceğini ve “kafa kesmeye devam edeceğini” söylüyor.
24 Ağustos 2015, 07:31

 

İngiliz Mail on Sunday gazetesinin ele geçirdiği iki ay öncesine ait görüntülerde “Cihatçı John” lakabıyla tanınan Londralı IŞİD infazcısı Muhammed Emwazi, İngiltere’ye döneceğini ve “kafa kesmeye devam edeceğini” söylüyor.

Gazete 1 dakika 17 saniye olan videonun 8 saniyelik bir bölümünü yayınladı. Habere göre, videonun devam eden bölümünde Emwazi’nin İngiltere’ye geri dönerek kafa kesmeye devam edeceğini söylüyor. Ortaya çıkan yeni görüntüler 27 yaşındaki Emwazi’nin kimliği açıklandıktan sonra yayınlanan ilk videosu. Cep telefonuyla çekildiği anlaşılan görüntülerin kayıt yerinin Suriye’nin Deyr ez-Zor kenti olduğu anlaşılıyor.

Emwazi son olarak Japon rehine Kenji Goto’nun Ocak ayında yayınlanan infaz videosunda yer almıştı. Emwazi ilk olarak geçtiğimiz ağustosta yayınlanan infaz videosunda ABD’li gazeteci James Foley’in kafasını keserek tüm dünyanın merak ettiği isim haline gelmişti. Sonrasında ise Emwazi, ABD’li gazeteci Steven Sotloff, İngiliz yardım çalışanı David Haines, İngiliz taksi şoförü Alan Henning ve ABD’li yardım çalışanı Abdulrahman Kassig’in de infaz videolarında yer almıştı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR