Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CENGİZ ABAZOĞLU’NUN MELEKLERİ
 CENGİZ ABAZOĞLU’NUN MELEKLERİ
adl+Cengiz Abazoğlu  2015-16 Sonbahar-Kış ‘‘Sonsuz’’ koleksiyonu, 8 Eylül Salı günü gerçekleşecek defilesi ile moda severlerle buluşuyor.
6 Eylül 2015, 08:48

 

adl+Cengiz Abazoğlu  2015-16 Sonbahar-Kış ‘‘Sonsuz’’ koleksiyonu, 8 Eylül Salı günü gerçekleşecek defilesi ile moda severlerle buluşuyor.

adl+Cengiz Abazoğlu  2015-16 Sonbahar-Kış ‘‘Sonsuz’’ koleksiyonu, 8 Eylül Salı günü gerçekleşecek defilesi ile moda severlerle buluşuyor. Bu özel defile öncesi, fotoğrafçı Serhat Hayri’nin objektifine poz veren 3 ünlü isim Çağla Şikel, Wilma Elles ve Merve Büyüksaraç güzellikleriyle büyüledi.

image

 Bu özel defile öncesi, fotoğrafçı Serhat Hayri’nin objektifine poz veren 3 ünlü isim Çağla Şikel, Wilma Elles ve Merve Büyüksaraç güzellikleriyle büyüledi... Güzellerin giydiği mini dantelli elbise, uzun yelek pantolonlu takım, kırmızı pantolon ceketler en çok dikkat çeken tasarımlar oldu.
 

CENGİZ ABAZOĞLU ; Bugün Türkiye’nin 3 güzel model ve oyuncusu kıyafetlerime hayat verdi. Koleksiyonumun adı gibi sonsuz güzellikte kadınlar... Hepsi çok sevdiğim arkadaşım. Çağla ile çok uzun yıllardır beraberiz, vazgeçemeyeceğim isimlerden biri... benim için yeri çok ayrı özel bir kadın... Wilma çok iyi bir oyuncu ve son 4 yıldaki tüm defilelerimde yer aldı daha yeni anne oldu. Doğumundan 30 gün sonra kusursuz fiziğiyle kamera karşısına geçti. Merve naif ve sade güzelliği olan ruhuda kendi gibi güzel arkadaşım. Çekim bahanesiyle çok güzel bir buluşma oldu. 8 Eylül defilesi için çok heyecanlıyız.

image

 

ÇAĞLA ŞİKEL; 

Arkadaş ortamına gelmiş gibiyim, tasarımları bende ilk defa burada gördüm, çok şık ve zamansızlar... Hepberaber bu güzel çekimde çok eğlendik. Hem sohbet hem iş...

 

WİLMA ELLES; 

İlk podyum deneyimim adL+Cengiz Abazoğlu ile oldu ve yine doğum sonrası ilk kez adL+Cengiz Abazoğlu ile podyumda olucam, benim için çok özel... Koleksiyonun ismine bayıldım ‘‘Sonsuzluk’’ geniş kapsamlı bir kelime ve bunu bütün tasarımlarda görebiliyor ve hissedebiliyorum harika bir koleksiyon olmuş.

 

MERVE BÜYÜKSARAÇ;

 Türkiye güzellik yarışmasından sonra tacımı devrederken Cengiz’in muhteşem bir tasarımını giymiştim. Beyaz elbise içinde kendimi kuğu gibi hissetmiştim. Çekimde giydiğim her kıyafet için bu daha güzel diye giydim. Güzel bir Show olacak, bizde çok heyecanlıyız... diyerek Cengiz Abazoğlu ile tekrar podyumda olacak olmanın heycanını şimdiden yansıttılar

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR