Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADANA'DA AŞK DEHŞETİ
ADANA'DA AŞK DEHŞETİ
Adana’da sevgilisi olduğu iddia edilen Bünyamin F. (28) tarafından darp edilmesi sonucu beyin kanaması geçiren 28 yaşındaki Türkan Sarıkaya, 3 gündür yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor
12 Şubat 2016, 01:15
 
Kadına şiddet hız kesmiyor. Adana'da 26 yaşındaki Türkan Sarıkaya, kendisine platonik aşık olduğu öne sürülen şahıs tarafından feci şekilde dövülerek hastanelik oldu.

Adana’da sevgilisi olduğu iddia edilen Bünyamin F. (28) tarafından darp edilmesi sonucu beyin kanaması geçiren 28 yaşındaki Türkan Sarıkaya, 3 gündür yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor. Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Bünyamin F., suçlamayı kabul etmeyerek, “Ben kimseyi darp etmedim. Kendisiyle evlenmeyi düşünüyordum” dediği öğrenildi.

Olay 9 Şubat günü Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir mobilya şirketinde sekreterlik yapan Türkan Sarıkaya telefonla aradığı kuzeni Seren Gün’e, Bünyamin F. ile birlikte olduğunu söyledi. Kuzeninin ses tonundan tedirginlik duyan Seren Gün, yaklaşık 1 saat sonra tekrar Türkan’ı aradı ancak telefona Bünyamin F. Cevap verdi. Kuzeniyle görüşmek istediğini söylemesine rağmen Bünyamin F., “Şu an cevap veremez” diyerek telefonu kapattı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kuzeni Türkan Sarıkaya’nın hayatından endişe duyan Seren Gün, bunun üzerine Bünyamin F.’nin kardeşi Utku F.’yi aradı. Telefon konuşmasından yaklaşık 6 saat sonra Utku F. ile arkadaşı Ali Can D. Türkan Sarıkaya’yı baygın halde Seren Gün’ün Güzelyalı Mahallesi’ndeki evine bıraktı. Kuzeni Sarıkaya’nın darp ediliğini gören Seren Gün, 112 Acil Servisi aradı. Önce Adana Devlet Hastanesi’ne daha sonra özel bir hastaneye götürülen Sarıkaya’nın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren talihsiz kızın hayati tehlikesi sürüyor.

“BİRLİKTE ALKOL ALDIK”

Ailenin şikayetçi olması üzerine önce Utku F. İle Ali Can D. polis tarafından gözaltına alınırken, Bünyamin F. ise teslim oldu. Yasemin Sarıkaya ile sevgili olduklarını ileri süren Bünyamin F., “Kendisini kesinlikle darp etmedim. Birlikte alkol aldık. Daha sonra fenalaştı. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. Böyle bir şey yapmam söz konusu olamaz” diyerek kendini savundu.

“ÖZGECANLAR MÜNEVVERLER GÖRDÜK”

Kuzenin kan testinde alkole rastlanmadığını söyleyen Seren Gün, “Kuzenimi baygın halde eve bırakıp gittiler. Hemen hastaneye kaldırdık. Beyin kanaması geçirmiş. Bu tarz olayları bu ülkede çok fazla yaşıyoruz. Özgecan’lar, Münevver’ler gördük. Artık bu olaylara birilerini dur demesi gerekir. Şu an tek isteğimiz kuzenimin eski sağlığına kavuşup aramıza dönmesi” dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR