Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CANLI BOMBA BURSA'DA PATLADI
CANLI BOMBA BURSA'DA PATLADI
17.25 sıralarında Bursa kent merkezinde Ulu Cami'nin kapısında canlı bomba saldırısı gerçekleşti. Canlı bombanın öldüğü patlamada 16 vatandaş da yaralandı.
27 Nisan 2016, 19:26

 

 17.25 sıralarında şehir merkezinde meydana gelen patlamayla ilgili Bursa Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, patlamaya canlı bombanın neden olduğu belirtildi.

Bursa Ulu Cami bahçesi batı kapısında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü 16 kişi yaralandı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada yaralı sayısını 13 olarak belirtirken, yaralılar içerisinde hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığını ifade etti.

16 KİŞİ ŞARAPNEL PARÇALARI İLE 2 KİŞİ DE SESTEN ETKİLENEREK YARALANDI

Bursa’da tarihi Ulucami bahçesinin batı kapısı yakınında bir kadın teröristin geçekleştirdiği intihar saldırısında şarapnel parçaları ve cam kırıkları nedeniyle yaralanan 16 kişi ile sesten etkilenen 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Patlamada yaralanan Mehmet Ateşer, Mehmet Kul, Emre Çalışkan, Canberk Filiz, İsmail Hakkı Şentürk, Adem Güzel, Bayram Ayhan, Ayşen Öztürk, Fatma Çimen Biçer, Adnan Açık, Özlem Aksızlar, Havva Demirdaş, Fatma Demirdaş, İrem Yıldız, Kader Ölçen ve Tuğba Işık Muradiye ve Çekirge Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Sesten etkilenerek hastaneye başvuran Harun Güraslan ve Serkan Aslan’ın da tedavileri yapıldı. Durumları iyi olan birçok yaralı tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

 

Bu arada, intihar saldırısını düzenleyen teröristin cesedinin bulunduğu bölgede Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek bilgi aldı. Cesedin incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacağı bildirildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR