Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CİNSEL ORGANINI DEFALARCA GÖSTERDİ
CİNSEL ORGANINI DEFALARCA GÖSTERDİ
San Diego'da yaşayan Lea, canlı yayında oturduğu yerden kalkınca tartışma yaratan frikik meydana geldi ve genç kızın cinsel organı görününce olan oldu
28 Nisan 2016, 09:09

 

Lea May isimli genç oyuncu adayı   kadının, yayın platformu Twitch'ten canlı yayın sırasında yaşanan bir kaza sonucu cinsel organı görünmüş, ardından gelen şikayetler sonucu kanalı 30 gün süreyle kapatılmıştı. Legendary Lea rumuzlu kadının hayranları, Twitch'in aldığı kanal kapatma kararı sonrası şoka uğramıştı.

CİNSEL ORGANINI DEFALARCA GÖSTERDİĞİ DERLEME VİDEO ORTAYA ÇIKTI

İki gün önce yaşanan bu gelişme sonrasında Lea May'in kazara değil, kasıtlı olarak cinsel organını defalarca gösterdiği bir derleme video ortaya çıktı. İngiliz Mirror gazetesine ulaşan oyuncu genç kızın hayranları, Lea May'in geçmişte benzer kazalara! uğradığı anları bir videoda topladı.

image

 

"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN KASTİ FRİKİK VERİYOR"

Görüntülerden de anlaşılacağı üzere genç kadın aslında kasıtlı olarak cinsel organını defalarca canlı yayında takipçilerine sergiliyor. Yaşadığı her iş kazası sonrasında yanlışlıkla göründü imajı vermeyi ihmal etmiyor. Lea'nın masum ayaklarına yattığını iddia eden kızgın takipçileri, söz konusu videoyu sosyal medyaya yükledi. Aptal yerine konmak istemediklerini belirten takipçileri, oyun tutkunu kadını bu hareketleri dikkat çekmek için kasti olarak yapmakla itham etti.

image

"LEA ÇOK İLERİ GİTTİ"

Lea'ya kızgın takipçilerinden biri yaptığı yorumda; "Şirin, cici kız triplerini ve orasını burasını sergilemeyi işinin bir gereği olarak görmesini anlıyorum ama Lea çok ileri gitti." ifadelerini paylaştı. Kızgın takipçilerine rağmen Lea'ya kanalının kapatılması sonrasında çok sayıda destek mesajları geldi.

image

KANALI KAPANDIKTAN SONRA, TWİTTER'DAN KENDİNİ SAVUNMUŞTU

Lea Twitch'in aldığı geçici kanal kapatma kararı sonrası kişisel Twitter hesabında şu satılarla kendini savunmuştu: "Ayak bileğimin sakatlığından dolayı, sakar bir şekilde kalktığım için üzgünüm. Bileğimi sakatladığım için ayağa kalktığımda dengemi kaybettim. Frikiği gösteren bacağımı o an düşmemek için öyle kaldırdım."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR