Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YILIN TRANSFERİ REAL MADRİD''DEN GELİYOR
YILIN TRANSFERİ REAL MADRİD''DEN GELİYOR
Hemen her sezon yaptığı flaş transferler ile dikkat çeken Real Madrid’in son bombası Robert Lewandowski olmak üzere. Golcü futbolcunun menajeri, İspanyol devi ile görüştüklerini doğruladı.Kaynak: Real Madrid'den Lewandowski hamlesi
28 Mayıs 2016, 17:12
 
 
Ronaldo, Zinedine Zidane, Kaka, Luis Figo, David Beckham, Arjen Robben, James Rodriguez, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo. Kadrosuna kattığı dünya çapındaki yıldızlar ile transfer borsasının en heyecan verici takımlarından biri olan Real Madrid, şimdi de Bayern Münih’in yıldızı Robert Lewandoswki’nin peşinde…
 
Daha önce de ilgilendiği Polonyalı golcü için düğmeye basan Real Madrid, Lewandowski’nin menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.Kaynak: Real Madrid'den Lewandowski hamlesi 
 
 
AS gazetisinin geçtiğimiz Aralık ayında Santiago Bernabeu'nun locasında görüntülediği Kucharski, Der Spiegel gazetesine verdiği röportajda, "Real Madrid birkaç hafta önce bize ulaştı. Onların teklifini dinledik ve Real ile görüştüğümüzü Bayern'e bildirdik" dedi ve Real Madrid'in 27 yaşındaki golcünün peşinde olduğunu doğruladı.
 
Haberde, Real Madrid'in gelecek haziran ayında transfer yapamama olasılığı olduğu belirtildi. FIFA'dan gelecek olası bir ceza karşısında transferde elini çabuk tutmak istediği öne sürülen İspanyol kulübünün ilk hedefinin Bayern Münih'te oynayan Polonyalı forvet Robert Lewandowski olduğu kaydedildi.
 
image

Alman kulübü ile 2019 yılında sözleşmesi sona erecek 27 yaşındaki Lewandowski'nin menajeri Cezary Kucharski'nin hafta sonu Real Madrid'in davetlisi olarak Santiago Bernabeu Stadı'nda Getafe maçını izlediği ifade edildi.

AS gazetesi, Lewandowski'nin mevcut durumda Bayern Münih'te sezon başına net 10 milyon avro kazandığını, Real Madrid'e gelmesi halinde maaşının 12 milyon avro olacağı iddiasında bulundu.
 
LEWANDOWSKİ AYRILIK SİNYALİ VERDİ
 
2014 yazında Dortmund'dan Bayern'e transfer olan Lewandowski bu sene verdiği bir röportajda, "6 yıldır Almanya'dayım ve burada her şeyi kazandım. Bazen yeni şeyler denemeye ihtiyaç duyabilirsiniz" diyerek Almanya'dan ayrılık sinyalleri vermişti. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla Bundesliga'da gol kralı olan Polonyalı golcü, 30 gol barajına ulaşan ilk yabancı futbolcu olmuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR