Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇAPKIN BALOTELLİ FENERBAHÇE YOLUNDA
ÇAPKIN BALOTELLİ FENERBAHÇE YOLUNDA
İngiliz medyasndan '' UK Football News '' şok bir iddiada bulundu ve Balotelli'nin Fenerbahçe yolunda olduğunu okuyucularına duyurdu.
28 Mayıs 2016, 18:30

 

İngiliz medyasndan '' UK Football News '' şok bir iddiada bulundu ve Balotelli'nin Fenerbahçe yolunda olduğunu okuyucularına duyurdu.

İngiliz basını çapkınlık ,gece hayatı ve sahadaki vukuatları yüzünden Balotelli'nin İngiltere'de oynayacak takım bulmasının artık imkansız olduğunu yazdı. 26 yaşındaki ünlü forvet bu sezon kupada 1, ligde 1 ve hazırlık maçında 1 gol olmak üzere sadece 3 kere ağları sarsabildi. Kiralık olarak oynadığı İtalya'da performansı beğenilmeyen Balotelli'nin Milan'da  de tutunması artık çok zor bir ihtimal olarak  görünüyor.Milan'dan 4.8 milyon euro alan Balotelli'nin maaşının 960 bin'lik kısmını Liverpool ödüyordu.

Bonservisi Liverpool'da bulunan golcü futbolcunun Türkiye'ye geleceği ve Fenerbahçe'ye  imza atacağı ileri sürüldü.

 İngiliz basınına göre Balotelli için iki yol kaldı. Ya kendini yeniden ispat etmek için Avrupa kupalarında oynayan yedek kalmayacağı bir takıma gitmyi  tercih edecek buda Fenerbahçe olacak,ya da kariyerini düşünmeden para için  Çin'e transfer olacak.

Liverpool 2 yıl önce verdiği 20 milyon euro'luk bonservis parasını  çıkarmak için Balotelli'yi Çin'e satmaktan yana, Fenerbahçe'nin ise  kiralama formülüyle İtalyan forveti alabileceği yorumları yapılıyor.

image

İtalyan basını ise Napoli'nin yıldız forveti kadrosuna katmak için Sarı- Lacivertliler ile yarıştığını yazdı.

Bir süredir kariyeri düşüşte olan İtalyan futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Liverpool onu kesinlikle geri istemiyor.

Alman Teknik direktör Jürgen Klopp, Balotelli'yi takımında görmek istemediğini yönetimine iletti kariyerinde tekrar bir hamle yapmak isteyen İtalyan yıldızın  Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında oynayacağı maçlar ile tekrar vitrine çıkabieceği fikri  meneceri tarafından  söylendiği iddia ediliyor.

Ünlü yıldız sezon başında Milan'a kiralanmıştı ancak İtalyan ekibi hırçınlığı ve çapkınlıkları ile gündemden düşmeyen Balotelli'nin  bonservisini almayı düşünmediğini açıkladı. 

image

Manchester Cityde hırçlığı tavan yapıp teknik direktör Mancini ile yaka paça kavga etmişti. 

...image

Sansasyondan uzak durmayı bir türlü başaramayan Mario Balotelli’nin karıştığı seks skandalı ve gece hayatı çok konuşuluyor

image

BALOTELLİ KİMDİR?

Mario Barwuah Balotelli (d. 12 Ağustos 1990, Palermo), Gana asıllı İtalyan millî futbolcu. Forvet mevkiinde görev yapan Balotelli, İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da kiralık olarak forma giymektedir. Profesyonel futbol kariyerine Lumezzane'de başladı. Daha önce 2 kez Barcelona altyapısında denendi. 2007 yılında Inter ile sözleşme imzaladı. Balotelli'yi takıma getiren Roberto Mancini'ydi fakat Balotelli'nin disiplinsiz davranışlarından dolayı takımdan ayrılma kararı aldı. Balotelli, yeni koçu José Mourinho ile zoraki ve pek de iyi olmayan ilişkiler içerisindeydi. Mart 2010'da İtalyan TV şovu Striscia la notizia'da Milan taraftarı olduğunu söylemesiyle sorunları daha da büyüdü. Bu olay onun Inter'de uzun bir kariyer olasılığını bitirmişti. Balotelli, Ağustos 2010'da Manchester City ile sözleşme imzaladı, kariyeri esrarengiz bir şekilde sürprizlerle devam etti. Balotelli, ilk kez Ağustos 2010'da Fildişi Sahili ile yapılan dostluk maçında İtalya millî takım formasını giydi. 

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR