Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM PLAJINDA PANİK
BODRUM PLAJINDA PANİK
Barbaros Koyu’ndaki toprak yola giren eski bir kamyondan inen çoğu kadın ve çocuk olan yaklaşık 120 kişi, plajdakilerde şaşkınlık yarattı. Bu kişilerden bazılarının Arapça konuştuğunu duyanlar, mülteci sandı.
21 Haziran 2016, 17:31

 

Mülteci sanılan grubu vatandaşlar, jandarmaya ihbar etti.

Kontrol edilen kişiler tatilci olduklarını iddia etti,kamyon kasasında bir  anda plaja  çoluk çocuk inenlerin her yıl Bodrum dışından plaja hırsızlık yapmak için gelen grup olduğu iddia edildi.

Grup içindeki bir kişi, arandığı belirlenince gözaltına alındı.

kamyon3

 


Yalıçiftlik Mahallesi Kempinski Barbaros Bay Hotel’in bulunduğu Barbaros Koyu’ndaki toprak yola giren eski bir kamyondan inen çoğu kadın ve çocuk olan yaklaşık 120 kişi, plajdakilerde şaşkınlık yarattı.

Bu kişilerden bazılarının Arapça konuştuğunu duyanlar, mülteci sandı.

Vatandaşlar, kamyondan eşyalarıyla inen, yemek yiyen ve denizde elbiseleriyle giren topluluğu jandarmaya ihbar etti. O anlar, DHA kamerasınca görüntülendi.

kamyon1

 

İhbar üzerine plaja gelen jandarmanın yaptığı kontrolde, grubun Bodrum’daki bir katı atık depolama alanında çöp ayrım işinde çalışan işçilerin aile ve çocukları olduğu ortaya çıktı. Grup içinde bulunan 23 yaşlarındaki T.K.’nın arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı.

Kamyonun şoförü M.D. (45) hakkında taşıma sınırı üstünde yolcu aldığı için 58, karayolu yapısı ve kapasitesi ile trafik güvenliği bakımından tehlikeli olabilecek tarzda yükleme yaptığı için 147 lira ceza yazıldığı öğrenildi.

Plajda topluluğu görünce şaşkınlık yaşayanlardan 43 yaşındaki Metin Canlı, “Eşim ve çocuklarımla denize girmeye gelmiştik. Bir kamyonun geldiğini, içinden insanların indiğini ve bu insanlarında en 120 kişi olduğunu görünce şok olduk. Göçmen sandık. Çünkü bazıları Arapça konuşuyorlardı. İlgili makamlara telefon ederek durumu bildirdik” dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR