Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PORTEKİZ ZOR OLSADA BAŞARDI
PORTEKİZ ZOR OLSADA BAŞARDI
Macaristan ile Portekiz, F Grubu'nda karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan mücadele 3-3 eşitlikle buldu. Macaristan Portekiz'i yenseydi
22 Haziran 2016, 21:25
 
 
Euro 2016 F Grubu’nda Macaristan ve Portekiz takımları karşı karşıya geldiler. Büyük gol düellosuna sahne olan mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı.
 
Bu skorla Macaristan grup lideri oldu. Portekiz ise İzlanda galibiyetiyle birlikte en iyi 3’üncüler arasında turladı. İzlanda ikinci olarak gruptan çıktı. Avusturya ise son sırada kalarak elendi.
 
Macaristan 19. dakikada Zoltan Gera’nın ceza sahası dışından kaydettiği muhteşem golle öne geçti. Portekiz, Cristiano Ronaldo’nun pasında ceza sahasında buluşan Nani’nin 42. dakikadaki golüyle devreye moralli gitti.
Bursaspor’un yıldızı Balazs Dzsudzsak 47. ve 55. dakikada kaydettiği şık gollerle şov yaparken, bu gollere Portekiz, Cristiano Ronaldo’nun 50. ve 62. dakikadaki golleri ile karşılık verdi.
 
 
MACARİSTAN – PORTEKİZ: 3 – 3
 
Stadyum: Stade de Lyon
Hakemler: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child
Teknik Direktör: Bernd Storck
MACARİSTAN: Gabor Kiraly, Adam Lang, Mihaly Korhut, Adam Pinter, Richard Guzmics, Roland Juhasz, Akos Elek, Balazs Dzsudzsak, Zoltan Gera (46. dk Barnabas Bese), Gergö Lovrencsics (82. dk Zoltan Stieber), Adam Szalai (70. dk Krisztian Nemeth)
Teknik Direktör: Fernando Santos
PORTEKİZ: Rui Patricio, Pepe, Ricardo Carvalho, Eliseu, Joao Moutinho (46. dk Renato Sanches), Joao Mario, Vieirinha, William Carvalho, Andre Gomes (61. dk Ricardo Quaresma), Nani (81. dk Danilo Pereira), Cristiano Ronaldo
SARI KART: 13. dk Richard Guzmics, 28. dk Roland Juhasz, 34. dk Zoltan Gera, 56. dk Balazs Dzsudzsak (Macaristan)
GOLLER: 19. dk Zoltan Gera, 47 – 55. dk Balazs Dzsudzsak (Macaristan), 42. dk Nani, 50 – 62. dk Cristiano Ronaldo (Portekiz)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR