Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİZ DEMEDEN İRLANDA BİTİRDİM DEDİ
BİZ DEMEDEN İRLANDA BİTİRDİM DEDİ
Milli Takımımız EURO 2016'ya grup aşamasında veda etti. Grubun son maçında maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek 'en iyi 3'üncü' olma umudunu sürdüren Ay-Yıldızlılara E Grubu'ndan kötü haber geldi.. '' Biz bitti demeden Bitmez'' sloganı İrlanda'ın golü ile çöp sepetine gitti.
22 Haziran 2016, 21:48

Euro 2016 E Grubu mücadelesinde İtalya ve İrlanda Cumhuriyeti karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-0 İtalya üstünlüğüyle son buldu.Bu sonuç Türkiye'yi ''Euro 2016 '' turnuvasından eve yollamaya yetti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Euro 2016’da en iyi 3’üncüler arasında olmak için İtalya’nın yenilmemesini bekliyordu,E grubunun lideri İtalya ana kadrodan 8 eksik ile çıkıp maçı adete İrlanda'ya hediye etti.

image

Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen İtalya, ilk 11 oyuncularının tamamına yakınını yedek oyunculardan oluşturdu. Yedek oyuncularla sahaya çıkan İtalya, İrlanda Cumhuriyeti karşısında ,hırssız ,isteksiz bir oyun çıkardı maçta İrlanda birçok pozisyon yakaladı. İtalyanın oyununu hayal kırıklığı yaşattı.

İrlanda Cumhuriyet’i 85. dakikada Brady’nin golü ile İtalya’yı yendi

İtalya Euro 2016 2. turunda İspanya ile karşı karşıya gelecek. İrlanda Cumhuriyeti 4. olarak en iyi 3’üncüler arasına yerleşti ve Fransa ile eşleşti. Belçika ise grubu ikinci sırada tamamladı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR