Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TERÖRE YARDIMDAN TUTUKLANACAK
TERÖRE YARDIMDAN TUTUKLANACAK
Kılıçdaroğlu yargı tasarısının gerekçesini açıkladı.Erdoğan terörden tutuklanacağını biliyor diiyerek yine çok iddialı söylemlerde bulundu.
23 Haziran 2016, 01:17
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MYK toplantısında, yargının yeniden dizaynına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu basına kapalı gerçekleşen MYK toplatısında şunları söyledi:
 
Suçlunun dişine göre mahkeme: Yargı paketi açıkça anayasaya aykırı.
 
Yardım ve yataklıktan tutuklanacağını biliyor. Onnun için yargıyı değiştiriyor. Bunlar suçluluk psikolojisi içindeler. Suç işlemeye devam edecekler. Bu nedenle bağımlı yargı yaratmaya çalışıyorlar. Mesele, suçlunun dişine göre mahkeme tasarısı.
 
Organize devlet parası yiyorlar: Saray’ın kendi kaçak. AKP’lilere iftar verdi, haberimiz yoktu, olsa da gitmezdik. Fakir fukaranın parasıyla AKP’li milletvekillerine iftar veriliyor. Devletin parasını organize yiyorlar.
 
İç savaş istiyor: 3 yıl sonra Gezi’yi tekrar gündeme getiriyor.
 
İç savaş çıkarmak istiyor. Temel amacı toplumu sindirmek, korkutmak. Sinmeyecek ve korkmayacağız. Buna sağcı solcu herkes tavır koymalı. Toplumun her kesimi sinmiş, bizim dışımızda konuşan yok. Bu kayyım bir gün herkesi vurur.
 
CHP özgür bir partidir: (Mehmet Bekaroğlu’nun raporuyla ilgili) Bir grup sürekli CHP’yi izliyor. Açık aramaya çalışıyor. CHP herkesin özgür fikirlerini söylediği bir partidir.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR