Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PKK YOL KESİP ARAÇ YAKTI
PKK YOL KESİP ARAÇ YAKTI
Tunceli-Erzincan karayolunu, 40'ncı kilometresindeki Pülümür Vadisi içinde saat 18.30 sıralarında kesen PKK'lı teröristler, yoldan geçen araçları silah zoruyla durdurup kimlik kontrolü yaptı
22 Temmuz 2016, 21:17
 
TUNCELİ-Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristler, durdurdukları 6 aracı ateşi verip gasp ettikleri araçla kaçtı.
 
Tunceli-Erzincan karayolunu, 40'ncı kilometresindeki Pülümür Vadisi içinde saat 18.30 sıralarında kesen PKK'lı teröristler, yoldan geçen araçları silah zoruyla durdurup kimlik kontrolü yaptı. Bir süre örgüt propagandası yapan teröristler, Tunceli Özel İdaresi'ne ait 2 kamyon, 1 minibüs, 1 pikap ile elektrik dağıtım şirketi FEDAŞ'a ait 2 pikabı ateşe verip yaktı. Teröristler daha sonra İl İdaresi'ne ait pikabı gasp ederek, dağlık alana doğru kaçtı.
 
image
Olayın duyulmasının ardından bölgeye en yakın karakol olan Şehit Mehmet Jandarma Karakolu'ndan PKK'lıların kaçış güzergahlarına top atışları yapıldı. Özellikle Alacık Köyü kırsal alanı ile Pülümür Vadisi'nin Zağge bölgesinde İHA'ların tespit ettiği teröristlerin gizlenebileceği bölgeler, obüs topları ile yoğun ateş altına alındı. Ardından bölgeye helikopterlerle çok sayıda özel eğitimli askerler indirilerek, teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.
 
PKK'lıların gasp ettikleri araçla saldırı yapabileceği ihtimaline karşı da kent merkezinde sıkı güvenlik önlemleri alınarak, plakası bütün birimleri verildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR