Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ELAZIĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BOMBALI SALDIRI
ELAZIĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE  BOMBALI SALDIRI
Elazığ güne hain bir saldırı ile başladı. Emniyet Müdürlüğü yakınlarında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Elazığ Valiliği'nin açıklamasına göre; saldırı sonucu 3 polis şehit oldu, 14'ü ağır 146 kişi de yaralandı. Şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.
18 Ağustos 2016, 07:57
 
 
Elazığ güne hain bir saldırı ile başladı. Emniyet Müdürlüğü yakınlarında bombalı araçla saldırı düzenlendi.
 
Elazığ Valiliği'nin açıklamasına göre; saldırı sonucu 3 polis şehit oldu, 14'ü ağır 146 kişi de yaralandı. Şehit sayısının artmasından endişe ediliyor. Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın incelemelerde bulunmak içni bölgeye hareket ettiği açıklandı.
 
ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü'ne bu sabah PKK'lı teröristler bomba yükle araçla saldırı düzenledi.Olay yerinden görgü tanıkları saldırıda enaz 3 şehit polis olduğunu bildirdiler.Çevre hastaneler doldu ,kan anonsları yapıldı 150 civarında yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.
 
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu: Şehitlerimiz ilk belirlemelere göre emniyet mensubu.
Malatya yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı saat 09.20'de yapıldı. ,
 
Teröristler bomba yüklü aracı kent merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan 4 katlı Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanındaki otoparka giden yolda infilak ettirdi.
 
Kulakları sağır eden patlamayla Emniyet Müdürlüğü binasının ön cephesi büyük hasar görüp ağaçlar köklerinden sökülürken yerde büyük bir çukur oluştu.Çevrede onlarca araç ,onlarca bina ve işyeri kullanılamaz duruma geldi.
Silah seslerinin duyulduğu bölgeye yaralılar için çok sayıda ambulans sevk edildi. Hastanelere kaldırılan yaralılar için kan anonsları yapıldı.
 
image
 
Patlamanın meydana geldiği bölge güvenlik çemberine alınırken, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
 
Elazığ Valiliği yetkilileri, saldırıda 3 şehit, 150'ün üzerinde de yaralı olduğunu kaydetti.
 
Elazığ Emniyet Müdürlüğü yakınındaki patlama sonrası, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne 25'i aşkın yaralının getirildiği bildirildi.
 
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başbakanlık yazısıyla Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıyla ilgili haberlere geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.
 
Van'da saldırı 3 can kaybı
 
Van'da da dün gece içinde polisevinin de bulunduğu polis merkezine PKK tarafından düzenlenen saldırıda 1'i polis en az 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda 73 kişinin de yaralandığı bildirildi. Bölgede geniş çaplı bir operasyon başlatılırken polis merkezini düzenlenen saldırıyla ilgili incelemeler de devam ediyor. Yaralılar ise çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.
 
Şahismail GEZİCİ- Serkan BİNGÖL DHA.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR