Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MIKANOS'UN PABUCUNU DAMA ATAN AYIA NAPA
MIKANOS'UN PABUCUNU DAMA ATAN AYIA  NAPA
Dünyanın hemen her yerinden turist çeken Güney Kıbrıs'a bağlı tatil merkezi Aya Napa, çılgın gece hayatıyla gündemden düşmüyor.
27 Ağustos 2016, 12:41
 
Dünyanın hemen her yerinden turist çeken Güney Kıbrıs'a bağlı tatil merkezi Aya Napa, çılgın gece hayatıyla gündemden düşmüyor.Güney Kıbrıs, Turizm sektöründen sağladığı büyük gelirleri ile övünüyor, Güney Kıbrıs'ın 2 bin 500 nüfuslu beldesi her türlü eğlenceyi barındırıyor.
 
image
 
Çılgın eğlencenin yeni adrsi Kıbrıs Rum kesiminin Ayia Napa beldesi artık bir numara.17'lik yarı çıplak sarışın İngiliz Alman Rus iskandinav turist kızlarının bar üstü  şov'ları yürek hoplatıyor..
 
Küçücük bir kasaba olmasına rağmen onlarca otele ev sahipliği yapan Aya Napa'nın en büyük özelliği ise çılgın tatil fırsatı. 
 
image
 
Artık Ibıza ve Mikanos bir numara değil.kolitik sebeplerden dolayı Ayia Napa Türk turistler için girişi zor bir bölge 
 
Her tarafın beton olduğu ama buna rağmen çılgın eğlence hayatı ile para basan bir yer olarak nam saldı.Restoranlarında ve barlarında 3 Euro’ya (7 TL) kokteyl içebildiğiniz Ayai Napa’da, denize nazır otellerin arkasındaki geniş bölge olduğu gibi restoranlara, barlara, eğlence mekanlarına ve alışveriş mağazalarına ayrılmış.
 
Gündüz sahilde dinlenen turist, akşam otelinden çıkarak dünyanın neredeyse bütün mutfaklarını tadabileceği restoranlarda yemeğini yiyor ve geceye eğlence mekanlarında devam ediyor.
 
image
 
Ayia Napa, genç turistleri erotizmi merkeze alan bir eğlence anlayışı sayesinde de kendisine çekmeyi başarıyor . Söz konusu erotizm barındıran eğlence olunca bir adamı bir kadının  kadının bacaklarının arasında içki içerken görüntülenmesi normal karşılanıyor. 
Kıbrıs Türk'lerinin de  tercih ettiği bölgede, kumsallarda birçok çift yerde tutkulu bir şekilde öpüşüyor.
 
image
 
Güney Kıbrıs’In gözde tatil beldesinin bu tarz görüntülerle anılmasından rahatsız olduğu yazılsasa ,yetkililer aslında bu durumdan memnun., bölgenin imajını düzeltmek için çalışmalar yürütüyor densede,paralar oluk oluk akıyor ve Rum kesimi ekonomik krizi bu sayede atlatıyor..
 
Şeffaf Gsazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR