Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADANA TARIM FUARINA BÜYÜK İLGİ
ADANA TARIM FUARINA BÜYÜK İLGİ
Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları için 9 Farklı Ülkeden 150 Yabancı İşadamı Yeni İş Bağlantıları kurmak üzere Adana’ya geldiler.
21 Kasım 2016, 14:14
 
 
Adana 10. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı” 16 - 20 Kasım 2016 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
 
10. Adana Uluslararası Tarım ve Sera Bahçe Fuarlarını 176.427 kişi ziyaret etti.
 
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat ALAGÖZ, konuşmasında, ülke çapından Fuar Merkezine gerçekleşen otobüs seferleri ile binlerce çiftçimizin sektördeki yenilikleri, teknolojideki gelişmeleri takip etmelerine imkân sağlanmış oldu. Fuarımızı bu yıl 60 farklı İlden ve yurt dışından 176.427 kişi ziyaret etti.
 
image
 
Bu yıl %20 oranında büyüyerek 30.000 metrekare alanda hazırladığımız Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları; bölgesel anlamda sektörün en önemli etkinliği olmuş, Türk çiftçisi ve üreticisi için çok önemli bir buluşma platformu haline gelmiştir.
 
Düzenlediği fuarlarla ülke ve bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlayan kuruluşumuz Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çiftçilerimiz ve sektör ilgililerimiz tarafından heyecan ve merakla takip edilmiştir.
 
9 Farklı Ülkeden 150 Yabancı İşadamı Yeni İş Bağlantıları Kurmak Üzere Adana’ya Geldiler.
 
Tüyap Yurtdışı ofislerinin desteğiyle; Gürcistan, Azerbaycan, Tacikistan, İran, Bosna Hersek, Makedonya, Sırbistan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden alım heyetlerini Fuarımızda ağırladık. Ülkelerinde sektörün önde gelen söz konusu işadamlarını katılımcı firmalarımız ile görüştürerek bölge ihracatına önemli katkılar sağladılar,diyerek Adana Tarım fuarı hakkında bilgiler verdi.
 
image
 
Fuar Kapsamında Çeşitli Yarışma ve Eğitim Seminerlerine Ev sahipliği yapıldı
 
TÜYAP Adana ve Arı Yetiştiricileri Birliği işbirliğinde düzenlenen 6. Geleneksel Bal Yarışması Adana Vali Yrd. Mustafa Aydın, Adana Büyükşehir Belediye Başkan V. Ramazan Akyürek, Adana Milletvekilleri Fatma Gül Demet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, Adana İli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ali Tekin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Arı Yetiştiriliciği Birliği Başkanı Yunus Kılıçkaya'nın değerli katılımları ile gerçekleşti.
 
Fuar kapsamında Çukurova Bölgesi hayvancılığının tartışıldığı ‘’Hayvancılık Panel’ine’’, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana İli Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Muhammed Ali Tekin, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Mikail Baylan, Öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazan Koluman, Prof. Dr. Serap Göncü ve Doç. Dr. Derya Önder, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Adana Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Murat Şen, Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra Özden Katılımı ile gerçekleştirildi.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR