Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TURİZM DUAYENİ SERT ÇIKIŞTI
TURİZM DUAYENİ SERT ÇIKIŞTI
Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TYD) projesi olarak kamuoyuna sunulan "Turizm Arama Motoru"na duayen turizmci Kadir Uğur'dan tepki geldi.
20 Şubat 2017, 00:40
 
 
Turizm Yatırımcıları Derneği -TYD'nin hazırladığı "Turizm Arama Motoru Projesi"ni eleştiren Bentour Kurucusu Kadir Uğur, TYD Başkanı Murat Ersoy'u sert bir dille eleştirerek, "TYD kimsenin çiftliği değil" dedi.
 
Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TYD) projesi olarak kamuoyuna sunulan "Turizm Arama Motoru"na duayen turizmci Kadir Uğur'dan tepki geldi.
 
Projenin ( Atlas Global ) Atlasjet’in menfaatleri doğrultusunda dizayn edildiğini ileri süren Kadir Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda projeyi protesto ettiğini açıkladı.
 
Paylaşımında, TYD Başkanı Murat Ersoy'un tur operatörlüğü ile ilgili yanlış bilgiler verdiğini ve kendi şirketinin menfaatine göre projeyi şekillendirdiğini ifade eden Kadir Uğur, "Turizm Yatırımcıları Derneği kimsenin çiftliği değil" dedi.
 
image
 
Bentour Kurucusu Kadir Uğur'un paylaşımının tam metni şöyle: "Maalesef perakendeciliğe soyunan TYD toplantısına katıldım. TYD Başkanı Murat Bey, tur operatörleri ile ilgili yanlış bilgileri sahnede anlattı ve kendi şirketi Atlas'a yarayacağı umut edilen bir sistemi sundu. Toplantıyı bir saat sonra terk ettim. TYD kimsenin çiftliği değil. Protesto ediyorum, dedi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR