Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS'A JET SOSYETEYİ GETİRECEĞİZ
KIBRIS'A JET SOSYETEYİ GETİRECEĞİZ
Bir süre önce Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Reha Arar’dan devralan Hanzade Osmanoğlu Özbaş, yeni yol haritasını paylaştı.
20 Şubat 2017, 01:10
 
Kıbrıs Türk ekonomisinin en büyük turizm yatırımlarına imza atan ünlü işadamı Besim Tibuk'a ait Merit oteller zinciri 2017'de yapısal yeniliklere giderek '' hedef artık çok yüksek''dedi.
 
Besim Tibuk'un sahibi olduğu Merit Oteller Grubu Yönetimi Kurulu Başkanlığı'nı Reha Arar'dan devralan 'Hanzade Sultan', 2'nci Mahmut'un soyundan gelen son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in (Vahiddeddin) torununun kızı ve aynı zamanda İzmir'in başarılı turizm işletmecisi.
 
Merit Otelleri'nin üst segmentte hizmet verdiğini anlatan Hanzade Osmanoğlu Özbaş, "Hedefimiz KKTC'ye de zengin turistleri getirmek olacak, dedi.
 
Bir süre önce Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Reha Arar’dan devralan Hanzade Osmanoğlu Özbaş, yeni yol haritasını paylaştı.
 
Hanzade Osmanoğlu Özbaş, "Hedefimiz sadece Merit'e değil, KKTC'ye de zengin turistleri getirmek. Ekibimizle yeni çalışmalara imza atacağız"
 
Yeni hedef Dubai
Merit Otelleri'ni, bir üst seviyeye taşıma hedefi koyduğunu söyleyen Özbaş yapacağı çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:"Merit otelleri Kıbrıs'ta zaten misafir memnuniyeti odaklı 5 yıldız üstün hizmet konseptiyle çalışıyor. Merit Otelleri'ni, bir üst seviyeye taşıma hedefi koydum
“Merit'in Gime'deki Royal ve Premium otelleri, Avrupa standartlarının üzerinde. Yeni otel projesi Emperial, yakın gelecekte hizmete girecek. Zaten başarılı bir ekip var. Ekibimizle dünya jet sosyetesini KKTC'ye çekeceğiz.
 
Merit Otelleri, sadece Kıbrıs'ta değil, Balkan ülkeleri, Karadağ, Hırvatistan, Bulgaristan ve Makedonya'daki yatırımlarıyla uluslararası bir isim oldu. Grubumuzun hedefleri arasında Dubai'de bayrağını dalgalandırmak bulunuyor."
 
Hanzade Osmanoğlu Özbaş, "Baba tarafından kökenlerim Kıbrıs fetheden Sokollu Mehmet Paşa'ya uzanması nedeniyle, 'Kıbrıs alnıma yazılmış' diyorum. KKTC'de yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerimizle öne çıkacağız.
Sanattan, çevreye, sosyal sorumluluk projelerinden, insani konulara varıncaya kadar her alanda Kıbrıs Türk halkının yanında olacak ve imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR