Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVRUPA'YA HAZİN VEDA
AVRUPA'YA HAZİN VEDA
Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 yenildiği Krasnodar ile Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından sarı lacivertli ekip Avrupa defterini kapattı. Stada gelen taraftarlar alınan sonuç ve oynanan oyuna tepki göstererek 'Yönetim istifa' tezahüratında bulundu
22 Şubat 2017, 22:23
 
 
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu maçında Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yenildiği karşılaşmanın rövanşında Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.
 
Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekip Krasnodar'ın golü 7 dakikada Smolov ile geldi. Sarı lacivertlilerin golünü ise 41.dakikada Martin Skrtel kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla Avrupa defterini kapattı.
 
Fenerbahçe 1 Krasnodar 1
 
Hakemler: Pawel Raczkowski, Michal Obukowicz, Tomasz Listkiewicz (Polonya) 
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel (Dk. 71 Fabiano), Şener Özbayraklı (Dk. 71 Volkan Şen), Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow (Dk. 71 Fernandao), Van Persie 
 
Krasnodar: Kritsyuk, Kaleshin, Naldo, Granqvist, Ramirez, Gazinski, Kabore, Podberezkin (Dk. 79 Pereyra), Wanderson (Dk. 64 Laborde), Claesson, Smolov 
Goller: Dk. 7 Smolov (Krasnodar), Dk. 41 Skrtel (Fenerbahçe) 
Sarı kartlar: Dk. 20 İsmail Köybaşı, Dk. 43 De Souza, Dk. 45+1 Lens, Dk. 66 Sow (Fenerbahçe), Dk. 58 Gazinski, Dk. 66 Kaleshin, Dk. 75 Kabore, Dk. 82 Pereyra (Krasnodar) Fenerbahçe 1-1 Krasnodar / MAÇ SONUCU
 
MAÇIN GOL POZİSYONLARI:
7. dakikada konuk ekip Krasnodar, mücadelede öne geçti. Skrtel'in hatalı pasında orta sahada topu kapan Gazinski, pasını bekletmeden Smolov'a aktardı. Bu oyuncunun ceza sahası yayının solundan çıkardığı şutta, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-1. 
41. dakikada Fenerbahçe, skora denge getirdi. Lens'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta altıpas önünde yükselen De Souza'nın kafayla vurduğu topa, kaleci Kritsyuk müdahale etti. Uzak direğe çarptıktan sonra çizgiye düşen meşin yuvarlak diğer direğe de çarptı. Oluşan karambolde son müdahaleyi yapan Skrtel, topu ağlara gönderdi: 1-1.
 
image
 
 
4 DEĞİŞİKLİK...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rusya'nın Krasnodar takımı karşısında son müsabakaya göre ilk 11'inde 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.
 
Hollandalı teknik adam Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalınan maçta cezalı oldukları için oynatamadığı futbolcularını Krasnodar karşısında ilk 11'e aldı. Ligde cezalı olan Robin van Persie, Jeremain Lens ile Alper Potuk'un yanı sıra Şener Özbayraklı ilk 11'de formalarını geri aldı. Bu 4 isim Miroslav Stoch, Gregory van der Wiel, Ozan Tufan ve Volkan Şen'in yerine oynadı.
 
VAN PERSİE İLK 11'DE
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, 3 resmi maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş karşısında oynadıktan sonra cezası nedeniyle ligde 2 maç kaçıran Hollandalı santrafor, ilk Krasnodar müsabakasında ise hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya alınmamıştı.
 
EMENİKE VE CHAHECHOUE KADRODA YOK
İlk maçta sürpriz bir şekilde sahaya 11'de çıkan Emmanuel Emenike, rövanşta 18 kişilik kadroya dahil edilmedi. Advocaat tarafından kadroda tercih edilmeyen Nijeryalı forvet, ilk maçta 72 dakika sahada kalmıştı. Fenerbahçe'de gözünde enfeksiyon bulunan Faslı futbolu Aatıf Chahechouhe'nin yanı sıra UEFA listesine dahil edilmeyen Miroslav Stoch, Salih Uçan ve Oleksandr Karavaiev rövanşta kadroda yer almadı.
 
image
 
SKRTEL'İN CEZASI BİTTİ
 
İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Slovak stoper Skrtel, rövanşta forma giydi. Bu sezon grup maçlarından itibaren 3 sarı kart gördüğü için Rusya'da oynayamayan Skrtel, rövanşta formayı Neustaedter'den kaptı.
 
TRİBÜNLER YİNE DOLMADI
 
Fenerbahçe taraftarı zorlu maçta tribünleri yine dolduramadı. Son Kasımpaşa maçına göre taraftar sayısında artış gözükse de tribünlerin büyük bir kısmı boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin sarı-lacivertli taraftar tribünden takip etti. Rus ekibinin az sayıdaki taraftarı da maçı konuk takım tribününden izledi.
 
KRASNODAR DA TEK DEĞİŞİKLİK
 
Krasnodar Teknik Direktörü Igor Shalimov, rövanşta tek değişiklik yaptı. İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen kapta Andreas Granqvist, Aleksandr Martynovich'in yerine sahaya ilk 11'de çıktı.
 
KRASNODAR'UN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
 
Krasnodar 9. kuruluş yıldönümünde Fenerbahçe karşısında zorlu bir maça çıktı. Tam 9 yıl önce 22 Şubat 2008'de kurulan Krasnodar Kulübü'nün yıldönümü Fenerbahçe ile oynanan rövanş maçına denk geldi.
 
İSTİFA SESLERİ
 
Bu arada Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmanın son bölümlerinde uzun süre "Yönetim istifa" diye bağırdı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR