Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM'DA LATİN DANS MÜZİK FESTİVALİ
BODRUM'DA LATİN DANS MÜZİK FESTİVALİ
Latin Amarika ülkesi KÜBA’dan getirdiği müzik grupları ile Bodrum’un incisi Bitez Koyu’nun efsanesi olan ‘’ Manuela Hotel & Temple Beach Bar’’ 2017 sezonunu çok özel bir Latin Müzik ve Dans Festivali ile açıyor.
24 Nisan 2017, 20:19

 

18-22 Mayıs 2017 tatil sezonu'Bodrum Manuela Latin Festivali' ile açılıyor.Bodrum tatili ile Latin gecelerine , eğlencesine ,denize ,güneşe doyacaksınız...

Bodrum'da Latin müziğinin ve dansın adresi olarak tanınan '' Manuela Temple Bar ’’ ile adeta marka olan Bitez’in incisi Manuela Hotel , Latin Festivali ile yaz sezonuna hızlı giriyor.

image

20 yılı aşkın süredir Latin Amarika ülkesi KÜBA’dan getirdiği müzik grupları ile Bodrum’un incisi Bitez Koyu’nun efsanesi olan ‘’ Manuela Hotel & Temple Beach Bar’’ 2017 sezonunu çok özel bir Latin Müzik ve Dans Festivali ile açıyor.

Türkiye'de Küba canlı müziği denilince Bodrum Bitez’de adı Latin geceleri ile marka olan ‘’ Manuela Temple Bar ‘’ adı akla ilk gelen gözde mekanlarından biri olarak anılıyor.

image

Yaz tatili ve Latin Festivali bir arada

Manuela Bitez’in ünü Bodrum'u aştı ve Türkiye'de Latin müzik mekanı olarak marka oldu,2017 yaz sezonunda yine Latin müziğin ve dansın adresi olmaya devam ediyor.4 gün boyunca denize,güneşe,Latin müziğine,dansa, eğlenceye odaklı ‘fesival tatili’ konseptli özel bir eğlence etkinliği Mayıs ayında Bodrum Bitez’de olacak.

Carizma ile çok özel ‘’ Latin Festivali ‘’ geceleri

Manuela Bitez,Ege ve Akdeniz'in en büyük sahne show sanatları şirketlerinden ‘’ Sunu Event ‘’ ile işbirliği yaparak Latin Müzik & Dans Festivali için , Küba'nın en iyi müzik gruplarından ‘Septeto Carizma’yı getiriyor. 

image

Küba ve Kolombiyalı dans grupları festival için geliyorlar.

Bodrum’da 2017 yazına damga vurmaya hazırlanan ‘ Manuela Temple Bar ‘ Latin Müzik & Dans Festivalinde, 8 Kübalı müzisyenden oluşan Septeto Carizma Latino’nun sahne performansı ile ‘’ Karayip Fırtınası ‘’ estirecek.

Festival süresindeki 4 gün boyunca Latin Amerika müzik dünyasının efsane parçaları eşliğinde unutulmayacak bir tatil ile müzik ve dans dolu gecelerde Bodrum’un incisi Bitez sahillerinde olmanın keyfini yaşatacaklar.

Manuela Latin Festivali’nde Kübalı müzik grubu ‘ Septeto Carizma ile Kolombiyalı Acrodance & SWİNG Latino ,dünyaca ünlü Kübalı dansçıları ile muhteşem geceler vaad ediyor.

18-22 Mayıs’da Manuela Hotel & Temple Bar’da Latin Dansları ,Salsa, Cha Cha, Bachata Küba ve Kolombiyalı danscıların dans gösterileri ile festival süresince güzel zaman geçirecekler..

Tecrübeli DJ ve Soundmaster Ali ,birbirinden özel müzik parçaları ile festivale katılanları coşturacak.

image

DENİZ GÜNEŞ  ‘’ LATINO BEACH PARTY ‘’

Kübalı ve Kolombiyalı hocalardan,profesyonel dansçılardan workshoplar, Yasmany Gonzales ile Küba beach party ; perküsyon workshop ve dansçılar ve müzisyenlerle fotoğraf çekimleri, farklı surprizler,ile tatil sezonununa eğlenceli bir giriş yapılacak. Festivale katılacak konuklar ,Latin müziğinin sıcaklığında ,yeni sezon için hazırlanan çok özel ‘’ Dans Show ‘’gösterileri ile eğlenecekler.

Bu festival Bodrum’da yaz geldi dedirtecek

Ege ve Akdeniz'in en büyük sahne show sanatları şirketlerinden ‘’ SUNU Event ‘’ ile işbirliği yaparak ,dünyanın uzak ülkelerinden getirilecek müzik ve dans grupları festivalden sonra bir süre daha Türkiye’de kalarak Ege ve Akdeniz’in marka tesislerinde sahne alacaklar.

image

Sunu Event Bodrum’un yöneticisi Ali Dülger,SUNU Event olarak 20 yılı aşkındır Ege Akdeniz bölgesinden başlayıp Kıbrıs’a kadar uzanan bir turizmde çözüm ortağı bir markayız.Küba ,Kolombiya başta olmak üzere yaz sezonda 400 civarında şov ekibi ile Türk turizmine hizmet veriyoruz.

Latin Festivali konsept olarak bizim gruplarımızın biz geldik merhaba diyeceği bir organizasyon olacak,bu yüzden Küba ve Kolombiya’dan getireceğimiz dans grupları vitrine çıkmış olacaklar.Biz Sunu Event olarak dünyaca ünlü gruplarımızı bu organizasyonda Bodrum’a gelecek Latin müzik severler ile buluşturmaktan mutlu olacağız,dedi.

               image

BODRUM’DA LATİN GECELERİNİN ADRESİ  

 Manuela Hotel ve Bitez Temple Bar sahibi Oktay Başyurt ‘’ iddia ediyorum sadece Bodrum’da değil , Latin müzik ve dans gecelerinde Türkiye’de rakibimiz yok ‘’ diyor ve ekliyor

Bodrum'da  bir marka olan 24 yıllık değişmeyen işletmesi ile ''Bitez Manuela Hotel '' bünyesinde yer alan '' Temple Beach Bar.'' 14 yıldır Küba'lı latin müzik grupları ile Bodrum’a tatil için gelen Latino severlerin dışında , Bodrum ve çevresinin müdavimi olduğu bir mekan olarak markalaştı.

Biz uzun yıllardır büyük emekler vererek, avamlıktan uzak kaliteli Bodrum atmosferinde ,gerçek Latin müziği ve dans performansının sahnelendiği bir mekan yarattık.

14 yıl önce başladığımız gibi kalite ile devam eden bir makan olduk

Bodrum’da tatile gelen insanlar ve bölgenin Latino severleri en iyi Kübalı müzisyenleri ,Latin dans gruplarını , Manuela Temple Bar’da dinleyip , dans ettiler ve buna Bodrum’da kazıklanmadan eğlenmek  budur dediler.

24 yıldır her yaz mekanımızı doldurdular,doldurmaya devam ediyorlar bizde bu yaz sezonuna bizi yalnız bırakmayan Latino severlere içinde Latin Festivalinin olduğu çok ekonomik bir tatil paketi hazırladık ve bu bizim için bir nevi teşekür anlamı taşımakta...

Sezona denizin güneşin ,çok özel bir mutfağın dışında Latin Müzik Festivalini ilave ettik,umarım bu 'festival & tatil' konsepti diğer yıllarda sezon açılışı ile gelenek oluşturur.

image

Bu festivali dünyanın bir ucundan grupları getiren Sunu Event ile birlikte hayata geçiriyoruz ,bu vesile ile onlara da teşekür ediyoruz ,turizmin bu kadar kötü olduğu bir dönemde Küba’dan,Kolombiya’dan ,Kenya’dan müzik ,dans şov grubu getirmek hiç kolay değil,bu yüzden Latin severler bu özel tatil paketini kaçırmamalı derim.

image

Biz 18 – 22 Mayıs’ta dans edip eğleneceğiz ve özellikle dans okulları için grup rezervasyonları halinde  çok özel fiyatlarımız olacak.

Ben 30 yıldır gidip geldiğim Küba’dan bir sürü bürokratik engeller ve ekonomik risklerle bu isimlerin Türkiye’ye gelip sahne almasının öncülerindeniz.Artık bizim işimizi daha kolaylaştıran başta Latin Amerika ülkeleri olmak üzere Bodrum’a dünyanın her yerinden dans ve şov grupları getiren bir firmanın Bodrum 'da olması ,bu festival geleneğinin ileriki yılda da devamının olacağı yönünde bizim güvencemiz olacak. Çünkü artık biz yurtdışından şov ekibi aramıyoruz dünyanın birçok ülkesinden bu dansçılar Sunu Event vasıtasıyla ayağımıza kadar geliyor.

Oktay Başyurt festival ve 2017 yaz sezonunda çeşitli yapacakları çeşitli kampanyalarını  www.manuelahotel.com  adresinden ve sosyal medya sayfalarndan takip etmeleri halinde bilgi alınabileceğini belirtti.

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/bitez.manuela.hotel/?hl=tr 

FACEBOOK 

https://www.facebook.com/manuelahotel/

image

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR