Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOMİK CEZALAR TEPKİ ÇEKTİ
KOMİK CEZALAR TEPKİ ÇEKTİ
Rıdvan Dilmen ;“Bir tiyatro – sinema yayına giriyor. Bir operasyon yapılmış, o operasyon sonunda dayak yiyen kardeşimiz, uçağa bindirilmiş, çay, kahve içirilmiş, ,dayak yediği adam ile,röportaj yaptırılmış, sonra güllük gülistanlık olmuş her şey, sonra da Türkiye’deki insanların akıllarıyla dalga geçilmiş.
25 Nisan 2017, 21:15
 
PFDK'nın Rize'de A Spor muhabirlerine , acımasızca toplu halde saldırıp darp eden Başakşehir Spor futbolcularına verdiği cezalar hafif ve komik kaldı
 
Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor maçı sonrasında A Spor muhabirlerine saldırdığı gerekçesiyle Medipol Başakşehir futbolcuları Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan’a 5 maç, Volkan Babacan’a ise 1 maç ceza verilmesi üzerine NTV Spor canlı yayınına bağlanarak isyan etti.
 
İşte Rıdvan Dilmen’in sert yorumu;
“Türkiye’de 3-4 günde bir tiyatro – sinema yayına giriyor. Bir operasyon yapılmış, o operasyon sonunda dayak yiyen kardeşimiz, uçağa bindirilmiş, çay, kahve içirilmiş, bir de röportaj yaptırılmış dayak yediği adam ile, sonra güllük gülistanlık olmuş her şey, sonra da Türkiye’deki insanların akıllarıyla dalga geçilmiş.
Filmin sonu burada bitiyor. Ben bu filmin hiçbir şeyini beğenmedim. 3-4 günde bir senaryo çekiliyor. Bu filmin adı, ‘İnsanlarla alay etmek’. Başakşehir kararını verenler kurullar, yarın istifa etmeli.”
 
image
 
Volkan Babacan'a Milli Takım kapısı kapanabilir
 
Fenerbahçeli Volkan Demirel 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemele mücadelesinde İstanbul’da oynanan Kazakistan maçı öncesinde, ısındığı sırada bir taraftarın küfürlü tacizine maruz kalmış ve eldivenlerini fırlatıp stad’ı terk etmişti.
İşte o maçtan bugüne kadar geçen süre içinde Volkan Demirel’e yaptığı bu disiplinsiz davranışından ötürü Milli Takım kapıları kapanmıştı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Ağzı ile kuş tutsa” Fenerbahçe’nin file bekçisini Milli Takıma çağırmadı.Bugün Başakşehir Spor kalecisi Volkan Babacan çok çirkin saldırının yapıldığı olayların başrolünde olmasından dolayı Fatih Terim'in tavrı merak ediliyor.
 
image
 
Başakşehirli futbolcular A Spor’a ziyarette bulundu
 
Medipol Başakşehirli futbolculardan Emre Belözoğlu, Yalçın Ayhan, Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan, başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte, A Spor'u ziyaret edip, yaşanan olaylardan dolayı özür diledi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR