Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP ÇOK SERT AÇIKLAMA YAPTI
CHP ÇOK  SERT AÇIKLAMA YAPTI
CHP'li vekil Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından açıklama yaptı. Çok sert ifadeler kullanan Altay "Gün gelecek bugün milletvekilimizi tutuklayan bu evraklar nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan uluslararası mahkemelerde savaş suçlusu olarak yargılanacaktır" dedi
14 Haziran 2017, 15:09

 

 

CHP'li vekil Engin Altay 25 yıl hapis cezasına çarptırılan CHP'li vekil Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından açıklama yaptı.

Çok sert ifadeler kullanan Altay "Gün gelecek bugün milletvekilimizi tutuklayan bu evraklar nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan uluslararası mahkemelerde savaş suçlusu olarak yargılanacaktır" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nu telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, “Moralini bozma arkandayız,Özgürlüğüne kavuşana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

image

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde, Enis Berberoğlu’nun tutuklanması sonrasında açıklama yaptı. Altay, “Bir yerde adliyenin olması orada adaletin olduğu anlamına gelmez. Bugün Türkiye’de yargının tefessüh ettiğini, yürütme organı tasallutu, tahakkümü ve emri altına bütünüyle girdiğinin acı bir örneği ile karşı karşıyayız. Bir ülkede yargıçlar verecekleri kararlar bakımında ‘diktatörü nasıl hoşnut ederim, vereceğim karar diktatörün bana nasıl sempatiyle bakmasını sağlar, beni nerelere yükseltir’ diye düşünerek karar veriliyorsa, böyle adalete, böyle yargıya lanet olsun” dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR