Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KORKUTTU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KORKUTTU
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 05.15 sıralarında İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bulunan Mimar Sinan Camii’ne gitti. Namazın başlamasına yakın Erdoğan cami içinde rahatsızlandı.
25 Haziran 2017, 15:07
 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii’nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi.
 
Erdoğan, saat 05.15 sıralarında Ataşehir’de bulunan Mimar Sinan Camii’ne geldi. Namazın başlamasına yakın Erdoğan cami içinde rahatsızlandı. Kısa süreli rahatsızlık geçiren Erdoğan’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
İşte camide yaşananlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında namaz kıldığını belirten bir vatandaş, “Bir anda fenalaştı. Herkes bir anda ayağa kalktı. Ambulans geldi. Yardım etmeye çalıştılar. Ondan sonra sedyeyle çıkardılar bir daha da gelmedi. Fenalaştı, sol tarafa doğru yattı. Herkes bir anda yanına geldi” ifadelerini kullandı.
 
Camiden çıkan vatandaşlardan biri, “Tokalaştıktan sonra oturdu. Şoförünün içeriye girdiğini gördüm. Gayet normaldi. Sonra aşağıya aldılar 15-20 dakika. Şu an da gayet iyi. Oturuyordu kendisi, bir sıkıntısı yoktu” dedi.
 
Yine camiden çıkan bir kişi ise, “Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı” diye konuştu.
 
Başka bir vatandaş ise, “10 dakika orada tedavi gördükten sonra sedyeler geldi aldı. Biz de bayağı korktuk. Sedyeler gelince korumalar kapattı, götürdüler. Daha sonra gelmedi. Namaz daha başlamamıştı” derken, namazda Erdoğan’ın çok yakınında bulunduğunu ifade eden bir başka kişi ise, “Tokalaştıktan sonra gayet sakin bir şekilde oturdu. Ondan sonra oturduktan sonra insanlarla selamlaştı. Ondan sonra şoförünün içeri girdiğini gördüm. Gayet normaldi. Sonra aşağı aldılar. Gördüğümüz kadarıyla sağlık durumu şuanda iyi” diye konuştu.
 
Erdoğan’ın hemen arkasında bulunduğunu belirten bir kişi ise, “Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenelaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı” şeklinde konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah namaz kıldığı camide kısa süreli bir rahatsızlık geçirdikten sonra açıklama yaparak, “Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, programına devam edecek.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul programını izleyen,Hürriyet muhabiri Aziz Özen, bu sabah bayram namazı öncesi camide yaşananları şöyle anlattı:
 
“Cumhurbaşkanı saat 05.20’de camiye geldi. Vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra namaz için camide beklemeye başladı. Saat 06.00 sıralarında otururken hafif sola doğru eğilmesi dikkat çekti. Bunun üzerine önce korumaları hemen Cumhurbaşkanı’nın yanına geldi, ardından doktorlar geldi. Sedye getirildi ve Cumhurbaşkanı caminin alt kısmına indirildi. Olayın ardından basın mensupları ve canlı yayın araçları camiden uzaklaştırıldı. Namazın ardından basın mensupları tekrar açıklamanın yapılacağı yere alındı.
 
Program aynen devam edecek
Cumhurbaşkanı şekere bağlı bir tansiyon dengesizliği yaşadığını söyledi. Kendisini iyi gördük. Ardından Kısıklı’daki ikametgahına geçti. Cumhurbaşkanı’nın programı aynen devam edecek ve biz de diğer basın mensuplarıyla birlikte gün boyunca izleyeceğiz.”

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR