Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOLD FUTBOLA BAŞLIYOR
BOLD FUTBOLA BAŞLIYOR
Atletizm'e veda eden ve son yarışında sakatlık geçiren Usain Bolt, futbolcu olmak için hazırlık yapıyor. Borussia Dortmund'un teklifine olumlu yanıt veren Jamaikalı atlet, Alman ekibiyle antrenmanlara çıkacak.
16 Ağustos 2017, 08:34
 
Dünyaca ünlü atlet Usain Bolt, atletizm kariyerinin ardından planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Olimpiyat ve dünya şampiyonu Usain Bolt yaptığı açıklamada futbola başlamak istediğini dile getirdi.
 
İngiliz basınına konuşan Amerikalı atlet, Borussia Dortmund ile idmana çıkma planları olduğunu söylerken, ''Bu konuyla ilgili Dortmund ile görüştüğünü ve idmana çıkma konusunda  ciddi şekilde ilerleme kaydedildiini,neler olacağını göreceğiz. Ama benim için Manchester United'ta oynamak, rüyalarımın gerçeğe dönüşmesi olur. Gerçekten destansı olur'' ifadelerini kullandı.
 
Atletizmdeki başarısının yanı sıra futbola olan ilgisi ile tanınan Usain Bolt, Manchester United taraftarı olduğunu gizlemiyor..
 
Dünyaca ünlü Jamaikalı rekortmen sprinter Usain Bolt'un Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da birkaç gün antrenman yapacağı bildirildi.
 
''USAIN BOLT FUTBOLCU OLMAK İSTİYOR''
 
Usain Bolt'un menajerliğini yapan Ricky Simms, ''Usain Bolt futbolcu olmayı düşünüyor. Aklında şu anda sadece futbol var. Onun için bir milyondan fazla fırsat var. İsim vermek istemiyorum ama birçok kulüpten onun için teklif aldık.'' dedi.
 
image
 
''BİRİNCİ VEYA İKİNCİ LİGDE OYNAYABİLİR AMA...''
 
Atletizmden sonra Bolt'un futbola adapte olma konusunda zorluk çekebileceğini söyleyen Simms, ''30 yaşındaki bir sprinter Bundesliga ya da Premier Lig'de oynayabilir mi? Bu gerçeklikten uzak gözüküyor ama takımla birlikte uzun süre çalışırsa birinci veya ikinci ligde oynayacak seviyeye gelebilir.'' dedi.
 
image
 
''BOLT, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR''
 
Jamaikalı atletin Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayali olduğunu söyleyen Simms, ''Bana her zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söylüyor. Hayatının bu diliminde futbola ne kadar motive olabilir, açıkçası bilmiyorum. Çünkü kişisel hayatı, yaşayacağı şehir ve antrenman tarzı bunu engelleyebilir.'' şeklinde konuştu. 
 
Jamaikalı atlet, geçtiğimiz günlerde Atletizm'i bıraktığını açıklamış ve bundan sonra ailesiyle birlikte vakit geçirmek istediğini söylemişti. 
 
Alman kulübünün üst yöneticisi (CEO) Hans-Joachim Watzke, Alman Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Bolt'un Borussia Dortmund takımıyla antrenman yapacağına ilişkin İngiliz medyasında çıkan haberlerle ilgili "Bu bir şaka değil" yorumunda bulundu.
 
Bunun uzun süreden beri kararlaştırılan bir konu olduğunu belirten Watzke, Usain Bolt'un, Borussia Dortmund'un denetleme kurulunda da yer alan Puma'nın CEO'su Björn Gulden'esarı-siyahlı ekipte antrenman yapıpyapamayacağını sorduğunu, Gulden'in de bunu haftalar önce kendisine anlattığını kaydetti.
 
Gulden'in bunun mümkün olduğunu söylediğini belirten Watzke, "Biz seviniyoruz ve bizim için bir onur" şeklinde görüşünü dile getirdi.
 
Watzke, teknik direktör Thomas Tuchel'in de Usain Bolt'un takımla antrenmana çıkmasını iyi bulduğunu, ekibin de bunu olumlu karşılayacağını bildirdi. Watzke, Bolt'un ne zaman idman yapacağının ise henüz belli olmadığını belirtti
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR