Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜLKÜCÜ CAMİA ŞOK İÇİNDE
ÜLKÜCÜ CAMİA ŞOK İÇİNDE
Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler üzerine Sedat Peker, "Geçmişte tanışıklığımız olan şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" açıklaması yaptı.
21 Ağustos 2017, 14:15

 

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler üzerine Sedat Peker, "Geçmişte tanışıklığımız olan şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" açıklaması yaptı.

Ülkücü camianın içinde olan ve Sivas'ın önde gelen isimlerinden Sivas eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut, 15 yaşında bir erkek çocukla basıldı.
 
Oğuz Bulut 15 yaşında olduğu iddia edilen bir erkek çocukla basıldığı görüntüler Youtube'da paylaşıldı. Görüntülerde Oğuz Bulut’un ufak yaşta çocukla basılması ve çocuğun ailesi tarafından tartaklanmasının görüntüleri paylaşıldı.
 
Ergenekon davasında tutukluyken Sedat Peker’le aynı odayı paylaşan Oğuz Bulut, Sivas’ta beş sene Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaptı.
 
Skandalın ardından Oğuz Bulut’un tüm sosyal medya hesapları kapatıldı, bütün fotoğrafları silindi.
 
image
 
2 AY ÖNCE AÇIKLADI!
Sedat Peker geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınlamış; ‘’Geçmişte tanışıklığımız olan Oğuz Bulut ismindeki şahısla gördüğüm lüzum üzerine tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm.’’ cümlelerine yer vermişti.
 
ÇOCUK İSTİSMARINI  DUYMUŞ
 
Sedat Peker’in o dönem yaptığı açıklama büyük merak uyandırmıştı. Oğuz Bulut isimli şahsın 15 yaşında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu gösteren görüntüler dün akşam yayınlanınca gözler tekrar Sedat Peker’e çevrilmişti.
 
Sedat Peker Resmi Twitter Hesabı üzerinden konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı
 
TECAVÜZCÜYE İŞKENCE YAPMIŞTI
Sedat Peker’in cinsel suç işleyenlere karşı tavrı geçmişten bu yana iyi biliniyor. Peker bir kız çocuğuna tecavüz eden ve ailesini tehdit eden bir şahsa  işkence etmiş ardından da ailesine gönderilmek üzere işkence görüntülerini kameraya aldırmıştı. 2002 yılında bu görüntüler polise ulaşmış Sedat Peker de işkence suçundan 8 yıl ceza yatmıştı.
 
Tecavüzcüye işkence suçundan 8 yıl cezaevinde yatan Peker Ergenekon Davası sürecinde mahkemede şu açıklamaları yapmıştı; "Kelebek davasında geçiyor. 14 yaşında bir kıza, içeceğine uyuşturucu koyarak tecavüz eden biri var. Kızın ailesini, benim adımı kullanarak şikayetini geri almaları yönünde tehdit etmiş. Onlara 'Sedat Abi sizi öldürür' demiş. Bu kişiyi buldum. Kolunu kırdım yetmedi, bacağını kırdım yetmedi, kafasını kırdım yetmedi, kaburgalarını kırdım. O da yetmedi. Yine böyle bir şey olsa aynısını yaparım ama devlete karşı saygım var. Şiddet yapabilme yeteneğim potansiyelim de var. Belki salonda bulunan en günahkar kişi benim. Ancak devlete karşı saygılı biriyim. Ben Melek değilim ama Hanibal Lecter’de değilim." 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR