Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZON'DA ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR
TRABZON'DA  ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR
Süper Lig 9. hafta maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, yeni hocası Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçı 1-0 kaybetti ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.
21 Ekim 2017, 22:00
 
Spor Toto Süper Lig 9. hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk olan Trabzonspor, ligde son 4 maçtır süren galibiyet hasretine son veremezken sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.
 
Hafta başında Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın görevine son verilirken teknik direktör Rıza Çalımbay takımın başına getirildi. Ligde oynadığı son 4 maçtan galibiyet çıkaramayan bordo mavili ekip, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.
Ancak 31. dakikada Jose Sosa’nın ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla şoke olan Trabzonspor, 45+2. dakikada Okay Yokuşlu’nun kendi kalesine attığı golle devreyi 1-0 geride tamamladı.
İkinci yarıda da istediği pozisyonları üretmekte zorluk çeken ‘Fırtına’, Malatya deplasmanında sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Öte yandan Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı 90+3’te rakibi mutlak gol pozisyonuna girmek üzereyken faulle durdurunca direkt olarak kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.
Bu sonucun ardından Trabzonspor 9 puanda kalırken Evkur Yeni Malatyaspor 11 puana ulaştı. Trabzonspro gelecek hafta sahasında Galatasaray’ı ağırlarken Yeni Malatyaspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR