Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZON SPOR KUPADA FARKLI
TRABZON SPOR KUPADA FARKLI
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde ilk maçta deplasmanda 4-0 yendiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u rövanşta da 5-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı ve adını Son 16 Turu'na yazdırdı.
12 Aralık 2017, 18:59
 
 
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. İlk maçı deplasmanda 4-0’lık skorla kazanmayı başaran bordo-mavililer, sahasında da 5-1’lik net bir galibiyet elde ederek adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başardı.
 
Rotasyon kadrosuyla sahaya çıkan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri Hugo Rodallega (56, 90+2 pen.), Volkan Şen (60 pen. ve 62) ve Bongonda’nın (87) golleriyle turu geçti.
 
Konuk ekip 53’te Stephane Acka’nın kaydettiği golle öne geçmeyi başarsa da ev sahibi golden sonra oyuna ağırlığını koydu ve galibiyeti elde etti. Erzurum’da Murat Gürbüzerol 90+1’de sebep olduğu penaltıdan sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Eşleşmenin ilk maçında hat-trick yapan Hugo Rodallega bu maçta da ağları iki kez bulmayı başardı ve kupadaki gol sayısını 7’ye çıkardı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR