Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BATMAN'IN AHLAKSIZ MUHTARI
BATMAN'IN AHLAKSIZ MUHTARI
Batman'da ''ahlaksızlığın bu kadarı da olur mu '' Türkiye'de bunların önlemi hala neden alınamıyor dedirten bir olay yaşandı.68 yaşında 4 eşinden 30'a yakın çocuğu bulunan 68 yaşındaki M.S.Ö., 5'inci evliliğini babası köyde çobanlık yapan 19 yaşındaki A.B ile yaptı.
16 Ocak 2018, 12:22
 
Batman merkeze bağlı bir köyde muhtarlık yapan 4 eşli, 30’a yakın çocuklu 68 yaşındaki M.S.Ö., 5’inci evliliğini 19 yaşındaki A.B. ile yaptı.
 
Düğün yaklaşık bir hafta önce yapıldı. Ancak M.S.Ö.’nün hem 5’inci evliliğini yapması hem de kendisinden 49 yaş küçük biriyle evlenmesini yadırgayan yakınları düğüne katılmadı.
 
M.S.Ö.'nün hem kendinden 49 yaş küçük biri hem de 5'inci kez evlenmesini yadırgayan başta çocukları olmak üzere akrabaları, lüks bir salonda yapılan düğüne katılmadı.
 
Yüzlerce kişilik salondaki düğün sadece birkaç kişinin katılımıyla yapıldı.
 
4 eşinden 30'a yakın çocuğu bulunan 68 yaşındaki M.S.Ö., 5'inci evliliğini babası köyde çobanlık yapan fakir ailenin 19 yaşındaki kızını Başlık adı altında yüklü para vererek ailesinden aldığı A.B ile yaptı.
M.S.Ö., düğün için de Batman merkezde yüzlerce kişilik lüks bir salon tuttu fakat erraffında bu ahlaksızlığa şahit olmak isteyen çıkmadı ve düğün 10 kişinin katılımı ile yapıldı..
 
AHLAK YOKSUNU MUHTARIN YAKINLARI DÜĞÜNE KATILMADI
 
Düğün yaklaşık bir hafta önce yapıldı. Ancak M.S.Ö.'nün hem 5'inci evliliğini yapması hem de kendisinden 49 yaş küçük biriyle evlenmesini yadırgayan yakınları düğüne katılmadı. Çocuklarının da gelmediği düğün sadece iki elin parmaklarını geçmeyecek insan katılımı ile yappıldı.
 
Salonun boş olduğu düğünde, halayı da gelin ve damat ile birkaç kişi çekti,düğünde gelinin yüzünün hiç gülmediği iddia edildi.
 
 M.S.Ö., evlenmediğini ve düğünün formalite olduğunu savundu,bu savunma da onun resmi nikah yapmadan imam nikahı ile bu evliliği gerçekleştirdiğinin açık belirtisiydi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR