Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAKSİCİ SALDIRILARI DURMUYOR
TAKSİCİ SALDIRILARI DURMUYOR
Taksi şöförleri,bir çoğu taksi baronlarının kışkırtmalarına rağmen halktan büyük destek gören UBER şöförü olmayı tercih eden ve ''Taksi Plakası'' sömürüsüne başkaldıran kendi meslektaşlarına saldırıyorlar.
19 Mart 2018, 11:23
 
UBER ile taksiciler arasında kavga büyüyor ve artık darp olayları başladı.
 
Taksi şöförleri pazarın daraldığını, plaka kirası nedeniyle para kazanamadıklarını belirtirken ,asıl sömürünün yıllardır Taksi plakası sahibi ''Taksi Plaka Baronları '' tarafından gerçekleştirildiğini görmezden geliyorlar.
 
Taksi şöförleri,bir çoğu taksi baronlarının kışkırtmalarına rağmen halktan büyük destek gören UBER şöförü olmayı tercih eden  ve ''Taksi Plakası'' sömürüsüne başkaldıran kendi meslektaşlarına saldırıyorlar.
 
İstanbul'da Taksici - Uber kavgası bitmek bilmiyor. Saldırıların son örneği Maslak'da gerçekleşti.
 
image
 
Kavgayı kışkırtan Taksi Plakası sahibi olan piyasanın baronları.
 
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, son haftalarda yapılan saldırıların komplo olduğunu iddia ediyor fakat ekranlarda savurduğu tehditlerin saldırı olaylarını körüklediği çok belirgin şekilde gözleniyor. 
 
TAHRİKLER SALDIRILARI HIZLANDIRDI
 
Maslak'ta gelen bir çağrı üzerine müşteriyi almak için konser salonuna giden UBER sürücüsü, kimliği belirsiz 10 kişi tarafından dakikalarca darp edildi. Sürücünün aldığı darbeler nedeniyle 3 dişi kırıldı.
 
image
 
Taksicilerin zorbalığı dün saat 00.00 sıralarında Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi üzerindeki bir konser salonunun önünde meydana geldi.
 
İddiaya göre UBER sürücüsü 47 yaşındaki Kemal K., gece saatlerinde minibüsüyle dolaştığı esnada konser salonu civarından bir çağrı aldı. Çağrının üzerine salonun önüne gelen K.'ya kimliği belirsiz bir şahıs, önce küfürlü saldırıda bulundu. K.'nın da karşılık vermesi üzerine aralarında kavga çıktı.
 
image
 
DARP EDİP DİŞLERİNİ KIRDILAR
 
İddiaya göre çıkan kavgada sürücü K., 10 kişi tarafından darp edildi. Sürücünün aldığı darbelerle 3 dişi kırıldı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle saldırganlar olay yerinden uzaklaşırken, sürücü K. ise soluğu hastanede aldı. Tedavisinin ardından hastaneden darp raporu alan Kemal K., Maslak Şehit Mürüvvet Akpınar Polis Merkezine giderek şikayette bulundu. Darp edilen K.'nın dişlerinin kırılmış hali ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
 
image
 
"HERKESİ SUÇLAYACAK HALİM YOK"
 
Darp edilen UBER sürücüsü Kemal K., "Bir an evvel bu menfur saldırıların artık durmasını istiyoruz. Ben bu yaşta şuursuz insanlar tarafından saldırıya uğramak noktasında kızgınım. Genel itibariyle bütün herkesi de suçlayacak halim yok. İnşallah bu saatten sonra iyi olur. İdraklı olsunlar, saldırmak ve küfür etmek nedir? İnsan olsunlar" ifadelerini kullandı.
 
Kemal K.'nın şikayet sonrası durumunu cep telefonuyla görüntüleyen arkadaşı, "Kemal abi 10 kişi tarafından ağır bir saldırıya uğradı, darp edildi. Hastane raporu alındı ve şu an dişleri dökük durumda, yüzünde de darp izleri var. Hastaneden aldığımız darp raporu ve ifademiz var. Berbat bir durum, 10 kişinin bir insana saldırması, alçakça ve pusu kurulmak suretiyle darp edildi. Aracın çeşitli yerlerinde kan izleri var" dedi.
 
Olayla ilgili inceleme başlatan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR