Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SON KARARI AKŞENER VERECEK
SON KARARI AKŞENER VERECEK
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Buğra Kavuncu için ortaya attığı Fetö'cü iddalarından dolayı Ümit Özdağ'ın milletvekili olduğu için disipline sevk etme kararını Genel Başkan Meral Akşener’in verebileceğini belirtti.
22 Ekim 2020, 14:23

 

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Özdağ milletvekili olduğu için disipline sevk etme kararını Genel Başkan Meral Akşener’in vereceğini belirterek, “Eylemine tüzüğümüze göre hangi yaptırım uygulanması gerekiyorsa Merkez Disiplin Kurulu karar verir” dedi.

Poyraz,  “olası bir disiplin sürecini” şöyle anlattı 

“İlçe başkanları sosyal medyadan dilekçelerini yayımladılar ama Genel Merkez’e gelmedi. Gelmediği için sevk edebilmem mümkün değil. Söz konusu talep parti üyeleri, ilçe başkanları, üst kurul delegeleri tarafından yapılan talepler olduğu için ve hakkında talepte bulunulan kişi de Sayın Özdağ, milletvekili olduğu için, bu konuda disipline sevk edilme kararı Genel Başkanımıza ait. Genel Başkan, konuyu savunmalar için disipline sevk eder. Disiplin kurulu, eylemine tüzüğümüze göre hangi yaptırım uygulanması gerekiyorsa Merkez Disiplin Kurulu karar verir.”


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR