Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'DA SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI
GALATASARAY'DA SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif ve mali anlamdaki başarılarının meyvesini, yeniden başkanlık koltuğuna oturarak almak isterken sürpriz bir rakip çıktı. Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan Galatasaray, 25 Mayıs’ta seçime gidiyor. Mevcut başkan Dursun Özbek’e rakip olan Süheyl Batum’un listesi belli oldu.
4 Mayıs 2024, 11:07

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif ve mali anlamdaki başarılarının meyvesini, yeniden başkanlık koltuğuna oturarak almak isterken listelerin verilmesine 24 saat kala sürpriz bir gelişme yaşandı.

Prof.Dr. Süheyl Batum’un güçlü bir liste ile yarışa gireceği öğrenildi.Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum Yeni Yönetim Listesini Teslim Etti!

Galatasaray Kulübü’nde 25 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkanlığa yeniden aday olan Dursun Özbek, listesini dün divan başkanlığına teslim etti. Listede şu anki yönetim kurulundan Rıza Tevfik Morova, Dikran Gülmezgil, Cansu Ak Yılmaz ve Cem Soylu bulunmazken, Sedat Artukoğlu, İbrahim Hatipoğlu, Ali Yüce ve Fatih Demircan yeni isimler olarak yer aldı.
 
ÇOK ADAYLI SEÇiM BiZi MEMNUN EDER
Listesini teslim ettikten sonra seçimden beklentilerini anlatan Özbek, “Çok adaylı bir seçim Galatasaray için en önemli husustur. Bunun böyle olması beni ve arkadaşlarımı memnun etmiştir. Herkes Galatasaray’a daha iyi hizmet vermek için yarışa giriyor” dedi. Başkanlık seçiminin şampiyonluk yarışı veren erkek ve kadın futbol takımlarını etkilememesi için özel çaba sarf ettiklerini belirten Özbek, “Seçim dönemi aynı döneme denk geldi ama şu anda ilgilendiğimiz konu, konsantrasyonumuzun bozulmaması” dedi.
 
G.SARAY’A HiZMET iSTEYEN HERKESLE BERABER OLURUZ
Özbek, “Erden Timur’la yola devam edecek misiniz?” sorusu üzerine, “Sportif A.Ş. seçimden sonraki bir karar. Sürecin netleşmesi ancak seçimden sonra olur. Erden Timur bir Galatasaray sevdalısı. Seçimden sonra Galatasaray’a hizmet etmek isteyen herkesle beraber oluruz” dedi.
 
ÜNAL AYSAL VE ALP YALMAN BiZiM YANIMIZDA
Galatasaray Kulübü Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum, dün listesini divan başkanlığına teslim ederken, eski başkanlardan Alp Yalman ve Ünal Aysal’ın da kendisini desteklediğini söyledi. Batum, “Galatasaray demokrasisi için, arkadaşlarımızla birlikte buraya geldik. Çok değerli arkadaşları bir araya getirirken, bizi cesaretlendiren iki tane çok önemli başkanımız vardı. Sayın Alp Yalman, bizim listemizde. Disiplin kurulu başkanı olarak listemizde yer almıştır. Ünal Aysal da seçimleri kazandığımız takdirde Sportif AŞ’nin başında olarak bizimle birlikte yola devam edecektir” diye konuştu.
 
DURSUN ÖZBEK HiÇBiR TAAHHÜDÜNÜ TAM OLARAK YAPMADI
Süheyl Batum, Galatasaray Başkanlığı’na aday olma gerekçesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “ “Kemerburgaz, Colombus, pilot takım ve spor salonu projeleri, arsa gayrimenkul fonu kurulması, dijital vaatler, e-spor, Mecidiyeköy’ün inşası ve teslimi dahil hiçbir taahhüt zamanında, tam ve gereği gibi yerine getirilmedi. Çok önemli ikinci husus; Florya projesi. Bu projenin gelir projeksiyonu Sayın Başkan’ın üyelere verdiği rakamların 2 katından fazladır. Sayın Dursun Özbek daha önce Riva’yı Galatasaray’ı büyük bir zarara uğratarak Galatasaray’ın geleceğini karartmıştır. Riva’da yaptığını burada yapmasına asla izin vermeyeceğiz ve G.Saray’ın geleceği için adayız.”
 
iŞTE DURSUN ÖZBEK’iN LiSTESi - YÖNETiM (ASiL)
Metin Öztürk
Niyazi Yelkencioğlu
Bora İsmail Bahçetepe
Sedat Artukoğlu
Eray Yazgan
Can Natan
Mehmet Saruhan Cibara
Ali Yüce
İbrahim Hatipoğlu
Fatih Demircan
 
YÖNETiM (YEDEK):
Ozan Bingöl Yurtsever
Timur Kuban
Emir Aral
Tanur Lara Yılmaz
Ece Bora
image
 
iŞTE SÜHEYL BATUM’UN LiSTESi - YÖNETiM (ASiL)
Aytuğ Sakallıoğlu
Ayşen Sarıkan Tanırcan
Aslı Makaracı Başak
Mete İkiz
Suat Sarı
Çetin Soysal
Mustafa Barış Yaşaroğlu
Murat Karaman
Rezap Epözdemir
 
YÖNETiM (YEDEK):
Metin Karakaya
Cem Topuz
Hikmet Sibel Akyelken
Mehmet Şişmanoğlu
Hikmet Ozan Öğüt

 

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR