Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REZA GENÇLERİ DÖVDÜRDÜ
REZA GENÇLERİ DÖVDÜRDÜ
Bodrum’da Poyraz Koyu’na tekne ile günlük tura giden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri Zarrab'ın korumaları olduğu ileri sürülen kişiler tarafından darp edildi.
20 Haziran 2014, 08:56

 

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatile gelen bir grup üniversite öğrencisi katıldıkları turla gidilen koyda iddiaya göre karşılaştıkları iş adamı Reza Zarrab'ı (Rıza Sarraf) görünce "Hırsız var. Bu yatı hangi parayı aldın" diye slogan attığı iddia edildi.

Reza çıldırdı ve olan oldu.

Tur bitiminde iki öğrenci, Zarrab'ın korumaları olduğu ileri sürülen kişiler tarafından darp edildi.

Bodrum’da Poyraz Koyu’na tekne ile günlük tura giden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri B.B. ile Y.C., iddiaya göre, aynı koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf’ın yatını görünce "Bu yatı hangi parayla aldın" ve "hırsız var" diye slogan attı.

Tur bitiminde ilçede Bodrum Belediye meydanında gezen B.B. ile yanında bulunan Y.C. arabayla gelen kişiler tarafından darp edildi. Olay görenler, sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Çevredeki gördü tanıkları saldırganların "Rıza Sarraf’ın korumaları" olduğunu öne sürdükleri gibi bu fiili saldırıda Reza nın kendininde olduğunu iddia eden görgü tanıkları var.

, 112 acil servis ambulansıyla gelen sağlık görevlileri öğrencilere ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR