Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAPI ÖNÜNDE SPERM
KAPI ÖNÜNDE SPERM
BURSA’da yaşayan N.H.’nin eşi 31 yaşındaki T.H., kapı önüne bıraktığı ayakkabıya sperm doldurulduğunu görünce şoke oldu
7 Eylül 2014, 07:25

 

BURSA’da yaşayan N.H.’nin eşi 31 yaşındaki T.H., kapı önüne bıraktığı ayakkabıya sperm doldurulduğunu görünce şoke oldu. T.H.’nin eşiyle birlikte yaptığı şikayeti üzerine gelen polis ayakkabıyı poşete koyup götürürken, olayın failinin bulunması için DNA testi yapılacağı da belirtildi.

Yakın arkadaşının akşam yapılan düğüne eşi N.H. ile katılan 2 çocuk annesi T.H, gece dönüşte ayakkabılarını daire kapısının önünde unuttu. Sabah çarşıya gitmek istediği ayakkabının içerisinde sperm doldurulduğunu gören T.H., gözlerine inanamadı. Şoke olan T.H. eşi N.H.’ye durumu anlattı. Öğretmen N.H. ve eşi T.H., yapılan bu sapıkça hareketin kendilerine hakaret olduğunu belirterek, failinin bulunması için 155 Polis İmdat telefonunu arayarak şikayetçi oldu.

Eve gelen polis ekibi, parmak izi aldıktan sonra içerisinde sperm olan ayakkabıyı poşet içerisine koyarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de apartman girip çıkanları saptamak için incelemeye aldı.

Kapı önündeki ayakkabıya sperm koyan kişinin bulunması için araştırma başlatan polis, spermlerin incelenmesi, hem de parmak izinden olayın failini aramaya başladı. Bu arada ayakkabıdaki spermlerle, daha önce benzer olaylar ve sapıklıktan emniyette kaydı bulunanların DNA örneklerinin karşılaştırılacağı da belirtildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR