Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAR YOLLARI KESTİ
KAR YOLLARI KESTİ
Türkiye’yi etkisi altına alan kar ve soğuk hava, İzmir’in yüksek kesimlerinde de etkili oldu. İzmir’den Manisa’ya gidiş istikameti, tipi sebebiyle trafiğe kapatıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin İstanbul istikameti bir TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.
10 Şubat 2015, 15:24
 

Saat 12.30 sıralarında, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin İstanbul istikameti bir TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

Bakacak mevkiinde TIR'ın kayması sonucu yol ulaşıma kapanırken, aracın yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Yine aynı bölgede Ankara istikametinde bir TIR'ın bariyerlere çarpması sonucu ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Trafik ve Karayolları ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR- MANİSA YOLU KAPANDI

Bornova ilçesindeki 57. Topçu Tugayı önünde Manisa’ya gidiş istikametini kapatan trafik polisleri, sürücüleri Turgutlu istikametine yönlendirdi. Manisa’dan İzmir yönüne geçişe ise izin veriliyor. Kar yağışının özellikle Sabuncubeli mevkisinde etkili olduğu, İzmir'den Manisa'ya giden bazı arabaların kayarak yoldan çıktığı öğrenildi.

SABUNCELİ GEÇİDİ KAPANDI

Manisa'da sabaha karşı başlayan şiddetli kar yağışı sebebiyle Manisa-İzmir karayolu Sabuncubeli geçidi ulaşıma kapandı.

Manisa’da beklenen kar, sabaha karşı geldi. Şehrin yüksek kesimleri beyaza bürünürken İzmir-İstanbul karayolunun İzmir-Manisa arasındaki Sabuncubeli geçidi, kayan bir TIR'ın devrilmesi sonucu kapandı. İzmir’den Manisa istikametine arabaların geçişine izin verilmiyor. Şiddetli kar yağışı ve tipi sebebiyle Manisa’dan İzmir istikametine giden çok sayıda arabe, Sabuncubeli geçidinde yolda kaldı. Buzlanma sebebiyle bazı arabalar kayarken kar lastiği ve zinciri olmayanlar yolda kaldı. Vatandaşlar, kardan kapanan yolun açılmamasına tepki gösterdi. Yolu açma çalışmalarının yetersiz olduğunu savunarak, bir an önce trafiğe açılmasını beklediklerini ifade ettiler.

İzmir'in İstanbul'a ulaşımını Manisa üzerinden sağlayan Sabuncubeli yolu trafiğe kapanırken arabalar, Bornova çıkışında durdurulup Belkahve-Turgutlu üzerinden Manisa'ya yönlendirildi. Manisa’dan İzmir istikametine giden arabalar da Menemen üzerinden İzmir’e yönlendirildi. Sabuncubeli geçidinde ve yüksek kesimlerde kar yağışı devam ederken ekiplerin, kapanan yolu açma ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR