Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DOKTOR BAŞKAN HAYAT KURTARDI
DOKTOR BAŞKAN HAYAT KURTARDI
Tarihi Mimar Sinan Köprüsü yakınlarında yolun karşı tarafına geçmek isteyen matbaa çalışanı Özgen Büyüker, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.
11 Haziran 2015, 06:53

 

iSTANBUL'un tek kadın belediye başkanı olan Avcılar Belediye başkanı Dr. Handan Toprak bir cenaze dönüşü Büyükçekmece’de feci bir kazanın tanığı oldu ve yaralıya acil müdahalede bulundu.

Seyir halindeki  bir otomobil, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Özgen Büyüker’e çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

Kaza sırasında tesadüfen bölgeden geçmekte olan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, makam otomobilinden inerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Tarihi Mimar Sinan Köprüsü yakınlarında yolun karşı tarafına geçmek isteyen matbaa çalışanı Özgen Büyüker, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Savrularak asfalt zemine düşen Büyüker’i görenler yardım etmeye çalışırken, o sırada Garip Dede Cemevi’ndeki bir cenaze töreninden dönmekte olan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, makam otomobilini durdurarak, yaralıya müdahale etti. 

HAYATA DÖNDÜRDÜ

Benli, yaşlı adamın başındaki kanamayı cenaze töreninde kullandığı başörtüsünü tampon yaparak durdurmaya çalıştı. Yaralının dilinin boğazına kaçtığını gören Dr. Benli, bu konuda da gerekli müdahaleyi yaparak Özgen Büyüker’i hayata döndürmeyi başardı.

Yaralı, kısa süre sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR