Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞEHİT ABİSİ YARBAY'A PARALELCİ YAFTASI
ŞEHİT ABİSİ YARBAY'A PARALELCİ YAFTASI
Star yazarı Cem Küçük, yüzbaşı kardeşini şehit veren Yarbay Mehmet Alkan için “Paralel ağzıyla, FETÖ ağzıyla konuşuyor” dedi.
24 Ağustos 2015, 10:45

 

Star yazarı Cem Küçük, yüzbaşı kardeşini şehit veren Yarbay Mehmet Alkan için “Paralel ağzıyla, FETÖ ağzıyla konuşuyor” dedi.

Kardeşi yüzbaşı Ali Alkan’ı, PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit veren Yarbay Mehmet Alkan dün cenaze töreni sırasında, “Buradaki vatan evladı daha 32 yaşında. Vatanına, sevdiklerine doyamadı. Bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor” şeklinde konuşmuştu.image

Cem Küçük'ten Yarbay Alkan'a paralel suçlaması

Bu sabah 24 TV’de yayınlanan programda konuşan Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, Türkiye’yi sarsan Yarbay Mehmet Alkan’ın sözlerini yorumladı.

Cem Küçük şunları söyledi:

“Burada yarbayın kardeşi şehit oldu. Bizim de şehidimiz. Bütün Türkiye’nin şehidi. Allah rahmet etsin. Ama yarbayın yine de, çok da bir şey demek istemiyorum çünkü zamanı değil,  böyle dememesi lazım. Sen PKK’ya laf etmeyip devletin başındaki bir numaraya, cumhurbaşkanımıza, başkomutana laf ediyorsan nasıl askerlik yapacaksın. Nasıl PKK ile mücadele edeceksin.

Bir de kullandığın söylem de, yarbay için söylüyorum bunu, paralel ağzıyla, FETÖ* ağzıyla laflardır bunlar. Bunlara gerek yok.

Acısı var. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun o yüzbaşımızın. Ama bu şekilde çözüm süreci bilmem nedir diye FETÖ ağzıyla PKK ağzıyla bu lafları söylemenin gereği yok”

*FETÖ: Paralel yapı soruşturması için hazırlanan iddianamede "Fethullahçı Terör Örgütü" (FETÖ) ifadesi kullanılmıştı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR