Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA'DA ÇÖKEN YOL REZALETİ
ANKARA'DA ÇÖKEN YOL REZALETİ
Ankara’da ODTÜ’nün 100. Yıl Kapısı’na yaklaşık 500 metre mesafede sabaha karşı yol çöktü, park halindeki bir otomobil yaklaşık 3 metrelik çukura düştü. Otomobilin düşmesinin ardından saatler sonra, ekiplerin çalışması sırasında belediyeye ait bir iş makinası aynı çukura düştü.
6 Mayıs 2016, 19:11

 

Ankara'da sabah saatlerinde park halindeki bir araç, bir anda çöken yolda çukurun içine gömülü. Belediye ekipleri bölgede çalışma yürütürken, aynı çukuru genişleten bir çökme daha meydana geldi. Bu kez de belediyenin kanal tahliye kamyonu o çukura düştü.

image

Ankara'da ODTÜ’nün 100. Yıl Kapısı'na yaklaşık 500 metre mesafede sabaha karşı yol çöktü, park halindeki bir araç yaklaşık 3 metrelik çukura düştü. Patlayan su borusunun çökmeye neden olduğu iddia edilirken, olayla ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi de çökmenin 1970’li yıllarda yapılan foseptik çukurundan kaynaklandığını belirtti. image

Belediye ekipleri bölgede çalışma yürütürken, aynı çukurda bir çökme daha meydana geldi. Bu kez belediyenin kanal tahliye kamyonu çukura düştü. Bölgeye kimse yaklaştırılmıyor. 

Türkiye’de yaşayan Japon oyuncu Ayumi Takano attığı tweetle böylesi bir olayın ne kadar dehşet verici olduğunun altını çizdi.

ayumi-ic-2
 

Ülkemizdeki garipliklere bir Japon gözüyle bakan Takano, katıldığı bir programda ülkemizde yaşanan su ve elektrik kesintilerine değinmiş, “Japonya’da böyle uzun kesintiler olduğu zaman halk bilgilendirilir” demişti. İşte Ayumi Takano’nun Ankara’daki çukurla ilgili attığı o tweet: “Depremde bile araba yutacak kadar delik açılmaz, film gibi”dedi

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR