Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAYVAN SENİN İÇİNE KAÇMIŞ
HAYVAN SENİN İÇİNE KAÇMIŞ
TRT her zaman olduğu gibi kıymeti kendinden makbul kişilerin ,kendi gibi yaşamayan düşünmeyen insanlara karşı hakaret etme platformu olmaya devam ediyor
12 Haziran 2016, 23:05
 
 
TRT her zaman olduğu gibi kıymeti kendinden makbul kişilerin ,kendi gibi yaşamayan düşünmeyen insanlara karşı hakaret etme platformu olmaya devam ediyor
 
Bu kez Mustafa Aşkar adlı kişi namaz kılmayan her insan hayvandır dedi, Aşkar böyle bir söylemi anca hayvan aklı olan biri söyler diye düşünemedi.
 
TRT'de, Ramazan ayı dolayısıyla ekrana gelen 'Ramazan Sevinci' adlı programa katılan Prof. Dr. Mustafa Aşkar, çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.
 
TRT’de Ramazan ayı dolayısıyla iftar öncesi yayınlanan ‘Ramazan Sevinci’ isimli programa katılan Prof. Dr. Mustafa Aşkar, ‘namazı hayvanlar kılmaz, namaz kılmayan hayvandır’ diyerek çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.
 
Ayette yer aldığını belirterek bu sözleri söyleyen Aşkar, insan dışında bir varlığın alnının secdeye gelmediğini, insanın ‘namaz ergonomik’ yaratıldığını ve bu yüzden secde ettiğini ifade etti.
 
Aşkar son olarak konuyla ilgili, “Ben düz söyleyeyim, ayette de bunu söylüyor, ağır gelmesin, yani namazı hayvanlar kılmaz, namaz kılmayan hayvandır” dedi. Aşkar’ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR