Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RAMAZAN YOBAZI ÖLDÜRESİYE VURDU
RAMAZAN YOBAZI ÖLDÜRESİYE VURDU
9 gün ölümle pençeleşen Gökay Çetin yobaz Ufuk Tekel'in kalleşçe habersiz aniden kendisine saldırdığını,kendini savunma fırsatı olmadığını belirterek
6 Temmuz 2016, 00:11
 
 
Ramazan’da sokakta sigara içtiği için mağaza çalışanı Gökay Çetin’i ölümüne yumruklayan maganda görünümlü ,şehir yobazı Ufuk Tekel'in öldürmeye teşebbüsten yargılanması beklenirken,oruç tutmayan birine saldırdığı için serbest bırakılması şok etti.ı.
 
Maganda'nınb ifadesi ve adaletin bumu dünya dedirten  karar isyan ettirdi.
 
9 gün ölümle pençeleşen Gökay Çetin yobaz Ufuk Tekel'in kalleşçe habersiz aniden kendisine saldırdığını,kendini savunma fırsatı olmadığını belirterek ,yumruktan sonra başını kaldırıma çarparak hayati bir tehlike yaşadığını ,gözünü hastanede açınca anladı.
 
Serbest bırakılan saldırgan Ufuk Tekel ise kamera kayıtlarında ani saldırısı çok net göründüğü halde yalan ifade vererek serbest kaldı.
 
“Saklayarak iç dedim, dinlemedi” vurdum demesi bile saldırdığının açık ikrarı olmasına rağmen Polis  & Savcılık  hernedense görüntüleri dikkate almamış.
 
Öldürücü yumruk attı serbest bırakıldı. 
 
image
 
Gökay Çetin beyin kanaması geçirdi, 9 gün hastanede tedavi gördü.
 
İstanbul Fatih’te iftar öncesi işyerinin önünde sigara içen Gökay Çetin, yoldan geçen Ufuk Tekel’in yumruklu saldırısına uğramış ve 9 gün hastanede tedavi görmüştü..Serbest bırakılan şehir eşkiyasının ifadeleri ortaya çıktı.
 

TCK ne diyor?

TCK’ya göre kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılabiliyor. Eğer şahsın yaşamını tehlikeye sokan bir duruma yol açtıysa ceza, iki kat artırılıyor. 

Şeffaf Gazete.com

 

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR