Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENERALİ ALNINDAN VURDU
GENERALİ ALNINDAN VURDU
Mete Yarar açıkladı. Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın içeriden ele geçirilmek istendiğini belirten Yarar, "Bir astsubay olayın şeklini değiştirmiş. Allah mekanını cennet etsin" ifadelerini kullandı.
17 Temmuz 2016, 14:50
 
 
Yönetime el koymak isteyen generali alnından vurdu
 
Türkiye bu kahraman askeri konuşacak... Sozcu.com.tr'ye açıklamalarda bulunan güvenlik uzmanı Mete Yarar, Tuğgerenal Semih Terzi'nin darbe girişimi sırasında Ankara'da bulunan Özel Kuvvetler Komutanlığı'na geldiğini ve yönetime el koymak istediği sırada mevcut komutanın emir astsubayı Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir Terzi'yi alnından vurduğunu söyledi.
 
image
 
İşte Yarar’ın o açıklamaları, “Tuğgeneral Semih Terzi adlı general içeriden 20/30 Kişilik bir grupla ÖKK karargâhına giderek el koymaya çalışıyor. Komutanın odasına giderek, emir astsubayına, “Bundan sonra ben komutanım diyor. Bu arada yanında adamları var. Zekai Paşa’nın emir astsubayı tereddütsüz Silahı çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Diğerleri de onu şehit ediyorlar.”
 
                                                  image
 
Bu olaydan sonra FETÖ’cü darbenin sekteye uğratıldığın belirten Mete Yarar, “Ondan sonraki gelişmeler ise ayrı bir kahramanlık hikayesi. O cuntacı ölmese bir çok eylem yapılacaktı. Türkiye o yiğit astsubayın adını ezberleyecek. Diğer ayrıntıları yarın anlatacağım. Komutanların yanındaki korumaların nasıl şehit edildiğini…” ifadelerini kullandı.
Niğdeli kahraman asker Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in cenazesi bugün Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu kasabasından kaldırılacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR