Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZEL HAREKAT İÇİN REKOR BAŞVURU
ÖZEL HAREKAT İÇİN REKOR BAŞVURU
inlerce vatandaşın merakla beklediği Polis Özel Harekat alımlarında artık sona gelindi. 10 bin PÖH alımı yapılacak ve başvurular artık başlıyor.
16 Kasım 2016, 16:14
 
 
Emniyet teşkilatına 10 bin yeni Özel Harekât Polisi alınacağının açıklanması üzerine, 2 Kasım tarihinden itibaren ilana 285 bin kişi başvurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü, yoğun ilgi üzerine bir duyuru paylaştı:
 
"15 Temmuz gecesi, FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimine karşı hiç düşünmeden sokaklara dökülerek milli iradeyle seçilmiş meşru otoritenin emrinde görev yapan güvenlik güçlerimizle birlikte canları pahasına var gücüyle demokrasi mücadelesi veren Türk Milleti gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermişti.
 
Son olarak terörle mücadele başta olmak üzere vatanımızı her türlü tehlikeden korumaya kendini adamış kahraman Özel Harekat Polislerimizin arasına yeni katılacak olan 10.000 kişiden biri olmak için, 02/11/2016 tarihinde başlayan başvuruya 285 binlik rekor müracaatta bulunan vatandaşlarımız Teşkilatımızın yanında olduğunu bir kez daha hissettirmiştir.
 
Bu yoğun ilgiyle bizlerin moral ve motivasyonunu artırarak cesaretlendiren yüce milletimizin fedakar evlatlarına şükranlarımızı sunarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR