Güzel ülkemiz için yazıyoruz - AĞITLAR İÇİNDE YOLCU EDİLDİ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/mix/30628/agitlar-icinde-yolcu-edildi

 

AĞITLAR İÇİNDE YOLCU EDİLDİ
AĞITLAR İÇİNDE YOLCU EDİLDİ
Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12 Haziran 2017, 13:30

 

Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Aybüke öğretmenin arkadaşları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit öğretmenin 18 yaşındaki Atıf Aybars Yalçın’ın bu sabah Balıkesir’de girmesi gerektiği LYS-1 Matematik Sınavı’na, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın girişimleriyle Çorum’da girip, ardından cenaze namazına katıldığı öğrenildi.

Şehit öğretmenin cenazesi Batman'daki törenin ardından dün uçakla Ankara'ya daha sonra buradan da akşam saatlerinde karayoluyla doğum yeri olan Osmancık ilçesine getirildi. Sabah saatlerinde Osmancık Devlet Hastanesi morgundan alınan genç öğretmenin al bayrağa sarılı naaşı, cenaze töreninin yapılacağı İlçe Kaymakamlığı binası önüne getirildi.

Şehit öğretmen gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yılmaz için düzenlenen cenaze törenine katılmak üzere Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da ilçeye geldi.

 

Kızının tabutu başında konuşan Sadık Yalçın, "Kimse bizleri yıldıramaz. Bu vatan tarihte Türk kalmaya devam edecek. Bugün de Türk, yarın da Türk ne mutlu Türküm diyene" dedi. Şehit öğretmenin arkadaşları Aybüke öğretmenin tabutuna sarırılarak gözyaşı döktü. Bu sırada şehidin amcası Ertuğrul Şahin, ağlayanları uyararak terör örgütünü sevindirmeyeceklerini belirtti.