Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CEO’LARDAN MÜZİK DOLU BİR GECE
CEO’LARDAN MÜZİK DOLU BİR GECE
Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen ‘CEO Band / CEO’lar Sahnede’ etkinliği, Türk iş dünyasının liderlerini bu kez sahnede bir araya getirdi.
18 Ekim 2017, 11:38
 
Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen ‘CEO Band / CEO’lar Sahnede’ etkinliği, Türk iş dünyasının liderlerini bu kez sahnede bir araya getirdi.
 
Ortaköy'de konumlanan yooistanbul projesi ev sahipliğinde ve Anadolu Efes’in katkılarıyla düzenlenen özel gecede, iş dünyasının liderlerinden Erdal Karamercan, Evrim Aras, Gülsüm Azeri, Nusret Apaydın ve Yalım Eriştiren sahne alarak müzik yetenekleri ile katılımcılara keyifli bir akşam yaşattılar.
 
CEO Club üyeleri, yaza Philippe Starck tasarımı olan yooistanbul projesinde düzenlenen bir müzik ziyafeti ile veda ettiler.
 
Vodafone Türkiye ana sponsorluğu ile yooistanbul etkinlik sponsorluğunda ve Anadolu Efes katkılarıyla gerçekleştirilen CEO Club/CEO’lar Sahnede etkinliği, müziğe gönül vermiş CEO'ları ve izleyicileri müziğin evrensel dilinde buluşturdu. Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin ve Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte CEO'lar müzikal becerilerini ortaya koydular.
 
image
 
Türkiye’nin önde gelen CEO’ları CEO Band sahnesinde buluştu
 
Etkinlik, Eczacıbaşı Topluluğu çalışanlarının oluşturduğu ve Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan yönetimindeki "Ecza Dolabı" grubunun konseri ile başladı. Gecenin devamında ise TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve iş kadını Evrim Aras, Vitol Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri, Intel Türkiye CEO’su Yalım Eriştiren orkestra eşliğinde sahneye çıktılar. CEO’ların performansları büyük beğeni topladı. Etkinlik, Panasonic Eco Solution Türkiye CEO’su Nusret Apaydın ve grubu “Grup Priz” konseri ile son buldu.
 
image
 
Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, “Vodafone Türkiye olarak müzik hem müşterilerimize sunduğumuz bir hizmet olarak hem de kent hayatındaki kültürel yeri açısından her zaman yatırım yaptığımız bir alan. 2010 yılından bu yana gerek resmi iletişim sponsoru olduğumuz İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın etkinlikleri gerek gençlik markamız Vodafone FreeZone, gerekse de Vodafone Pass Müzik tarifelerimizle bu vizyonumuzu hayata geçirdik. Bu nedenle bu özel etkinlikte Türkiye’nin önde gelen CEO’larının müzik tutkusu ve heyecanını paylaşmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.image
 
İstanbul’un en ayrıcalıklı projelerinden biri olan yooistanbul’u hayata geçiren Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit ise, “Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck’ın İstanbul'un tam kalbi Ortaköy'e imzasını attığı yooistanbul projemizde, böyle keyifli bir davete ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bizim projemiz şehrin tam merkezinde yatay mimarisi ve benzersiz yaşam alanları ile farklı düşünenlere hitap eden bir proje. Müziğin birleştirici gücüyle birbirinden kıymetli iş insanlarını bir araya getiren bu etkinliğin, bizim tamamen farklı bir çizgide yer alan projemize çok uyumlu olduğu kanaatindeyim. İnsanlar arasında sevgi saygı ve iletişimi destekleyecek ve çoğaltacak etkinliklere, yooistanbul'un keyifli manzarası ile ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR