Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖZCÜ'YÜ 150 MİLYON DOLAR VERDİLER
SÖZCÜ'YÜ 150 MİLYON DOLAR VERDİLER
Yılmaz Özdil, SÖZCÜ'nün imtiyaz sahibi Burak Akbay'a 150 miyon dolar teklif edildiğini açıladı. Özdil, "Bunu ilk defa açıklıyorum. Bizim gazeteyi 150 milyon dolara satın almak istediler.
10 Kasım 2017, 23:59

 

Yılmaz Özdil, SÖZCÜ'nün imtiyaz sahibi Burak Akbay'a 150 miyon dolar teklif edildiğini açıladı. Özdil, "Bunu ilk defa açıklıyorum. Bizim gazeteyi 150 milyon dolara satın almak istediler.

Satmadı. Satmadığı gün biz başımıza bunların geleceğini biliyorduk. 'al parayı çekil' dediler. Burak Akbay gazetesini satsaydı biz yazacak gazete bulamazdık, siz de okuyacak gazete..." dedi.

Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası’nda SÖZCÜ Gazetesi’ne yönelik algı operasyonu gündeme geldi
.
Programın konuğu Yılmaz Özdil, SÖZCÜ operasyonuyla ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu,mtiyaz sahibi Burak Akbay’a gazeteyi satması karşılığında 150 milyon dolar teklif edildiğini söyleyen Yılmaz Özdil, “Satmadığı gün biz başımıza bunların geleceğini biliyorduk” dedi.
 
İşte Yılmaz Özdil’in açıklamaları:
SÖZCÜ davasının bu sürece denk gelmesi şaşırtıcı değil. Başta gazetenin sahibi Burak Akbay ve çalışanlarının ortak paydası Atatürk. Patrona teklif ettim Abdülhamitçi olalım dedim. (Gülüşmeler) Olsaydık plaket veriyorlardı.
SÖZCÜ bütün namusuyla sadece gerçeklerin yanında duran bir gazete. Bu gazetenin başına bunların gelmesinin sebebi Atatürkçü olması…
 
“İLK DEFA AÇIKLIYORUM 150 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİLER”
Bunu ilk defa açıklıyorum. Biliyorum bundan rahatsızlık duyacak Burak Akbay. Bizim gazeteyi 150 milyon dolara satın almak istediler. Satmadı. Satmadığı gün biz başımıza bunların geleceğini biliyorduk. ‘Al parayı çekil’ dediler. Burak Akbay gazetesini satsaydı biz yazacak gazete bulamazdık, siz de okuyacak gazete…
 
“FEHMİ KORU GELSEYDİ SÖZCÜ VE BURAK AKBAY HAKKINDAKİ DAVA DÜŞECEKTİ”
Gökmen’in hapse girmesine sebep olan olay nasıl başladı. FETÖ’cü Fehmi Koru’nun yalanı yüzünden. Yazdığı bir iftira yüzünden. ‘SÖZCÜ’nün sahibi FETÖ’cülerin okulunda yetişmiş’ dedi. Tanıklar geldi, ama kim gelmedi, FETÖ’cü Koru gelmedi.
 
O duruşmaya Fehmi Koru gelseydi, Burak Akbay hakkındaki dava da düşecekti. Yalanın kaynağı mahkemeye gelmediği için bizim dava sürüyor. Sırf bu dava uzasın diye tebligat yapmadılar, Fehmi de gelmedi.
 
“BURAK AKBAY 150 MİLYON DOLARI ALIP KEYFİNİ SÜRMEDİĞİ İÇİN…
SÖZCÜ’ye açılan iftira kampanyasının kökeni FETÖ’cüler. Bu davanın hedefi bizzat AKP. Basın özgürlüğü ekseninde konuşuluyor bu dava. Burak Akbay, 150 milyon doları alıp keyfini süreceği yerde halkın haber alma hakkını savunduğu için Bugün ona FETÖ’cü deniyor.
 
“PARAYI AL ÇEKİL TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ”
 
 SÖZCÜ yazarları hakkında soruşturma yaptıklarını yandaş gazeteden öğreniyoruz. Bunun hepsinin sebebi ‘parayı al çekil’ teklifini Burak Akbay’ın kabul etmemesi ve Atatürk çizgisini devam ettirmesidir. Kendisine de teşekkür ederim.
 
Sözcü davası düpedüz FETÖ operasyonudur. Türkiye’nin en etkileyici gazetesidir. Yandaş gazeteler benzincide bedava verilirken biz gazeteyi boş bastık tiraj uçtu. Genç bir işveren bunu başardı. Nuh’un Gemisi gibi toplandık. Yazdığımız yazıyı gazete basıldıktan sonra görüyor patronaj. Bağımsız, gazetecilik dışında faaliyet olmayan bir gazete. TC’nin namuslu yurttaşlarının namuslu gazetesidir.”
 
UĞUR DÜNDAR: İMZAMI ATIYORUM
 
Uğur Dündar da şöyle dedi:
Yılmaz’ın söylediği her şeye imzamı atıyorum. SÖZCÜ’de yazmaktan, SÖZCÜ ailesinin bireyi olarak gurur duyuyorum.SÖZCÜ’ye açılan dava en fazla FETÖ’yle mücadeleye zarar veriyor. Bize yapmadıklarını bırakmadılar. FETÖ’cülük iftirası üzerimizde kalmaz. Darağacına gitsek ağzımızdan üç kelime çıkar: Yaşasın Türkiye, yaşasın Atatürk’ün Cumhuriyeti, yasaşın demokrasi.
 
MÜJDAT GEZEN: BENİM MERAK ETTİĞİM SAVCI!
Usta sanatçı Müjdat Gezen ise “Bu iftira maya tutmaz. Buna kim inanır? Benim burada asıl merak ettiğim savcı” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR