Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İSTANBUL'A AKACAK
SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İSTANBUL'A  AKACAK
Fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin tercihlerine yön veren içerik yaratıcıları, sosyal medya fenomenleri 15 - 24 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da The Ritz Carlton’da gerçekleştirilecek INFLOW Global Summit’de bir araya gelecek.
15 Kasım 2017, 11:03

 

Fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin tercihlerine yön veren içerik yaratıcıları, sosyal medya fenomenleri 15 - 24 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da The Ritz Carlton’da gerçekleştirilecek INFLOW Global Summit’de bir araya gelecek. 

 

Seyahat, lüks, moda, gastronomi, anne-çocuk temalarıyla paylaşımlarda bulunan sosyal medya fenomenleri etkinlik süresince birçok farklı alt etkinliklerle sektörün lider isimleriyle birebir görüşmeler yapacak.

 

Türkiye imzalı uluslararası etkinlik…

 

Türkiye’den dünyaya ihraç edilecek bir etkinlik olan INFLOW Global Summit’de panellerin yanı sıra B2I (Business-to-Influencer) toplantılarıyla dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileri ile görüşme fırsatı bulacak. Program kapsamında dünyaca ünlü fenomenler Kapadokya’yı da ziyaret edecek. Dijitalleşmenin hayatın her alanına entegreolduğu günümüz dünyasında, etkinliğe katılacak olan influencerlar, ülke tanıtımına önemli bir destek sağlayacak.

 

image

 

200 Influencer geliyor

 

INFLOW Global Summit, 28 farklı ülkeden 100 yabancı Influencer’ı ağırlayacak. Ayrıca yerli ve yabancı marka profesyonelleri de etkinliğe katılacak. Etkinliğe Türkiye’den de 100 Influencer katılacak ve markalarla bir araya gelme fırsatı yakalayacak. Etkinliğe katılacak Influencerlar arasında Suzanne Bruch (wonderful_places), Jack Morris (Doyoutravel), Johnny Ward (onestep4ward) Lauren Bullen(gypselust), Enzy Leovarisa (enzystoria) Jessica Agnesia (jcsmila), Cristina Musacchio (cristinamusacchio), Samantha (lesssamantha), İdil Yazar (idilyazar), Ahmet Erdem (ahmet.erdem), Ceylan Çapa (ceylancapa) ve Rachel Araz (rachelaraz) yer alıyor.

 

Fenomenler Mülteci Kampı’nı ziyaret edecek

 

15 Aralık’ta basın toplantısı ile başlayacak olan etkinlikte, 16-17 Aralık tarihlerinde dünyaca ünlü sosyal medya fenomenlerinin katılımı ile Mülteci Kampı ziyareti gerçekleştirilecek. Etkinlik, 18 Aralık’ta Four Seasons Bosphorus'ta yapılacak Hoşgeldiniz Yemeği akabinde ise ertesi gün The Ritz-Carlton İstanbul’da gerçekleşecek panellerle devam edecek.

 

Aynı günün akşamında Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenecek Influencer Partisi ile konuklarını ağırlayacak olan etkinlik, 20 Aralık’ta B2I toplantıları ve Networking etkinlikleri ile sürecek. 21-24 Aralık tarihlerinde ise sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da Argos in Cappadocia'da konaklayarak Türkiye’nin doğal güzelliklerini ilgili destinasyon özelinde de deneyimleme imkanı yakalayacaklar.

 

Inflow Travel Summit Nisan 2017’de düzenlenmişti

 

Nisan 2017’de Antalya’da düzenlenen Inflow Travel Summit etkinliğine 200’den fazla influencer, 340’tan fazla marka katıldı. Bu etkinlikte 9 panel ve 2 keynote gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında 58 bin 471 paylaşım yapılırken sosyal medyada 9,8 milyon adet etkileşim sağlandı.

 

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR