Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞEHİT MAAŞINA HACİZ ÖFKE SELİ OLDU
ŞEHİT MAAŞINA HACİZ ÖFKE SELİ OLDU
Astsubay Musa Özalkan'ın, Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit olmasından bir gün sonra, emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep eden avukat Emine Gün'ün bürosunun camları, bir kişi tarafından kırıldı.
13 Şubat 2018, 15:44
 
Afrin’deki terör hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı´nın ilk şehidi Musa Özalkan, 2009´da karıştığı trafik kazasından dolayı 109 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu.
 
Musa Özalkan 22 Ocak günü şehit oldu.
 
Alacaklısı Serkan ve eşi Züleyha Saçan çifti tahsilat için harekete geçti ve Astsubay Musa Özalkan´ın, şehit olmasından bir gün sonra emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep etti,bu olay Türkiye'de öfke seli oldu.
 
Adalet Bakanlığı, Astsubay Musa Özalkan'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki teröristlere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmasından bir gün sonra emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep eden Avukat Emine Gün hakkında suç duyurusunda bulunurken, icrayı başlatan personel hakkında da inceleme başlattı. 
 
image
 
Olay medyaya yansıyınca davacı Serkan ve eşi Züleyha Saçan çiftinin avukatı Emine Gün, yaptığı açıklamada bulunup icra yenilemesinin, davacı çiftinin talebi üzerine yapıldığını, kendisi ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek, aldığı 18 bin lira avukatlık vekalet ücretini bugün Mehmetçik Vakfı´na bağışladığını açıklamasına rağmen öfke dinmiyor..
 
image
 
Astsubay Musa Özalkan'ın, Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit olmasından bir gün sonra, emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep eden avukat Emine Gün'ün bürosunun camları, bir kişi tarafından kırıldı.
 
Avukat Emine Gün'ün Haşim Kılıç Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bürosuna, yoldan geçen H.S.A. saldırdı. Saldırıda büronun camları kırılırken, H.S.A.'nın eli kesildi. H.S.A., çağrılan ambulansla tedavi için Yerköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri, çevrede önlem aldı. Bu arada büronun dışında asılı Avukat Emine Gün'in isminin yazdığı levha indirildi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR