Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UBER TAKSİCİ KAVGASI BÜYÜYOR
UBER TAKSİCİ KAVGASI BÜYÜYOR
Ticari taksilere oranla daha ucuza yolcu taşıyan Uber sürücüleri taksi şoförleri tarafından hedef haline gelerek saldırıya uğradı,UBER açıklama yaptı.
8 Mart 2018, 16:25
 
Ticari taksilere oranla daha ucuza yolcu taşıyan Uber sürücüleri taksi şoförleri tarafından hedef haline gelerek saldırıya uğruyor.
 
Geçtiğimiz Çarşamba günü taksi sürücüsü tarafından tuzağa düşürüldüğü iddia edilen A.Ö. bıçaklı saldırıya uğradı. Daha da ileri giden saldırganlar arkadaşlarını da çağırarak A.Ö’yü öldüresiye döverek kayıplara karıştı.
 
UBER AÇIKLAMA YAPTI
 
Uber’den yapılan açıklamada “Önceliğimiz bu zor zamanlarda Uber sürücü ortaklarımızın yanında durmak, onlara gereken hukuki yardımı sağlayıp destek olmaktır.” ifadelerine yer verildi. İşte şirketten yapılan açıklama:
 
Önceliğimiz bu zor zamanlarda Uber sürücü ortaklarımızın yanında durmak, onlara gereken hukuki yardımı sağlayıp destek olmaktır.
 
Türkiye'deki operasyonlarımıza, sorumlu bir iş ortağı olarak, sonuna kadar bağlıyız. En çok önem verdiğimiz konuların başında, yerel paydaşlarla beraber çalışarak, birlikte daha akıllı ve çevre dostu şehirler yaratmak geliyor.
 
Buna taksiciler de dahil olduğu için Taksi ürünümüz mevcut. Türkiye'de taksicilerin Uber'in teknolojisinden faydalandığı bu işbirliğinin çok büyük bir potansiyeli olduğu inancındayız.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR