Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ÇİFTLİKBANK PARALARI HAVALARDA UÇUYOR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/mix/32759/ciftlikbank-paralari-havalarda-ucuyor

 

ÇİFTLİKBANK PARALARI HAVALARDA UÇUYOR
ÇİFTLİKBANK PARALARI HAVALARDA UÇUYOR
'Çiftlikbank ' ile 80 bin kişiden dolandırdığı parayla yurtdışına kaçan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yaşamına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Dubai'de bir kadınla lüks bir mekanda görüntülenen Aydın'ın 90 bin lira hesap ödediği öğrenildi.
3 Eylül 2018, 21:53
 
Çiftlik Bank adı ile internetden  oyunu oynayarak para kazanma vaadiyle yola çıkan ve kısa sürede çok sayıda üye toplayan ‘Çiftlik Bank’ isimli sanal saadet zinciri, Türkiye’nin en büyük çiftliklerini kurma iddiasıyla gösterişli etkinlikler düzenlemişti. Şikayetler üzerine, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan incelemeler sırasında şirketin 25 yaşındaki CEO’su, ‘Tosuncuk’ lakabıyla da bilinen Mehmet Aydın, yaklaşık 80 bin kişiden topladığı 1 milyar liraya yakın para ile yurtdışına kaçmıştı. Uruguay’a kaçtığı öne sürülen firari CEO Mehmet Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.
 
image
 
DUBAİ’DE 30 BİN DİRHEM HESAP, 20 BİN DİRHEM BAHŞİŞ
CEO Mehmet Aydın’ın dolandırdığı paraları nasıl harcadığını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Dubai’nin en lüks mekanlarından birinde görülen Aydın’ın yanında bir kadın olduğu ve garsonların kendileriyle özel olarak ilgilendiği görülüyor. Garsonların sunduğu içkiyi içen Aydın ve beraberindeki kadının, oldukça keyifli oldukları görüntülere yansıyor. Aydın’ın masada toplam 90 bin TL’ye tekabül eden, 30 bin dirhem hesap, 20 bin dirhem bahşiş ödemesi yaptığı öğrenildi.
 
image
 
KIBRIS’TA KUMAR OYNAMIŞ
Ortaya çıkan bir diğer görüntü ise, şirketin paraları kaçırdığı ilk yer olarak düşünülen Kıbrıs’tan. Firari CEO’nun kaçtığı ilk günlere ait olduğu ait olduğu öğrenilen görüntülerde Mehmet Aydın, Kıbrıs’ın en büyük kumarhanelerinden birinde poker oynuyor.
 
 
LÜKS ARABA KOLEKSİYONU YAPMIŞ
Firari CEO Aydın’ın, Uruguay’da çekildiği öne sürülen, Ferrari ile kırmızı ışıkta beklediği ve daha sonra otomobiliyle adeta şov yaparak uzaklaştığı anlara ait görüntüler konuşulmuştu. Lüks otomobil merakı olan Aydın, Ferrari’nin yanı sıra çok sayıda lüks araç almış.