Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞENOL GÜNEŞ STADINDA ÇALI SÜPÜRGELİ TEMİZLİK
ŞENOL GÜNEŞ STADINDA ÇALI SÜPÜRGELİ TEMİZLİK
Türkiye-Rusya karşılaşması öncesi sahaya atılan konfetileri temizlemek için ellerine süpürgelerini alan kadın işçiler stadı süpürmeye kalktı !
9 Eylül 2018, 00:02
 
UEFA Uluslar B Liginde Türkiye, rakibi Rusya'yı Trabzon'da konuk etti. Müsabakadan konuk takım 2-1 galip ayrılırken maça ise sahada temizlik yapan kadın işçiler damgasını vurdu.
 
Trabzon'da oynanan Türkiye-Rusya karşılaşmasında taraftarlar Türkiye A Milli Takımını yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan ay yıldızlı futbolcuları alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu.
 
DEV STAD İÇİN ÇALI SÜPÜRGE
 
Türkiye-Rusya karşılaşması öncesi sahaya atılan konfetiler tam bir görsel şölen oluşturdu. Ancak sahaya atılan konfetiler, maç içinde futbolcuları oldukça zorladı. Hem Türk hem de Rus futbolcular, sahadaki konfetiler nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadılar.
    image
 
Türkiye-Rusya Maçının Devre Arasında İş Kadınlara Düştü stad zemininde biriken konfetiler işçi kadınlar tarafından temizlendi ve ortaya çıkan görüntüler dikkat çekiciydi.
 
Seremoni ile maçın başlama düdüğü arasında çok kısa bir süre olduğu için gerekli temizlikler yapılamazken mücadele sahadaki konfetiler eşliğinde başladı. Devre arasında sahanın her yerine yayılan konfetilerin temizlenmesi istendi.
 
image
 
İŞ KIYAFETSİZ KADIN İŞÇİLER SAHAYA ÇIKTI
 
Sahaya atılan konfetileri temizlemek için ellerine çalı süpürgelerini alan birkaç yaşlı kadın işçi stadı temizleme mücadelesi verdi. Kadınların büyük çabalarına rağmen konfetilerin tamamı temizlenemedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR