Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRENDLER ZİRVESİ İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞİYOR
TRENDLER ZİRVESİ İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞİYOR
Her sene birbirinden farklı konuları ele alarak üniversite öğrencilerinin, gelişen dünya ile birlikte çağa ayak uydurabilmelerine imkân sağlayan Trendler Zirvesi bu yıl 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.
7 Aralık 2018, 17:30
 
 
İstanbul Teknik Üniversite Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Trendler Zirvesi, 14-15 Aralık tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecek. Bu yıl zirvede dünyaya her geçen gün biraz daha entegre olan ve hızla gelişen teknolojinin doğurduğu ihtiyaçlarla birlikte, organizasyonların daha etkin ve verimli olması amacıyla ortaya çıkan dijital dönüşümün bir parçası olan ''Dijital Meslekler'' konusunu ele alınacak.
 
Her sene birbirinden farklı konuları ele alarak üniversite öğrencilerinin, gelişen dünya ile birlikte çağa ayak uydurabilmelerine imkân sağlayan Trendler Zirvesi bu yıl 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen zirvede bu yıl dijital dönüşüm ve dijital meslekler konuları konuşulacak.
 
Bu yıl 1500 öğrencinin katılması planlanan zirvede, öğrenciler dijital dünyanın önemli isimleri ile bir araya gelerek kariyer hayatlarına yön verme imkânı bulacak. Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay, Egon Zehnder Global Telecom Practice Leader Burcu Bıçakçı, Anadolu Hayat Emeklilik Head of PMO Başak Cengiz, Deputy Manager Burak Ergüven, İnfina Yazılım Kurucu Ortağı Burak Aslanpay, İnfina Yazılım Ürün Yöneticileri Ömer Akif Dede ve Haluk Özek öğrenciler ile dijital dönüşümü konuşacak önemli isimlerin bir kısmı.
 
Trendler Zirvesi, alanında uzman konuşmacılar ve söyleşilerle dijitalleşen dünyada kariyer hayatına yön vermek isteyen öğrencilerin yol göstericisi olmayı hedefliyor
 
ŞEFFAF GAZETE

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR